Costa Cruise

Costa je osnovana 1948. godine,a oduvek je bila poznata po svojim spektakularanim brodovima, raznovrsnom redu plovidbe, dobrodošlici na brodu kao i društvenoj i ekološkoj odgovornosti. Costa brodovi plove pod italijanskom zastavom, a ima ih ukupno 15, svaki sa svojim prepoznatljivim karakteristikama i jedinstvenim stilom. Sa više od 250 destinacija i više od 100 planova krstarenja, možete odabrati krstarenje u bilo kojem delu sveta, od Kariba do Indijskog okeana, od severne Evrope do Dubaija pa sve do Dalekog istoka.

Nastavi sa čitanjem

Isprobajte vitalizirajući doručak, uživajte u novom hobiju ili pročitajte novu knjigu u biblioteci broda. Trčite na svežem vazduhu ili se opustite u toploj vodi đakuzija. Ne morate se sada odlučiti. Bogata ponuda na brodu odgovaraće vašim potrebama.Najukusniji italijanski specijaliteti, domaći recepti karakteristični za luke koje brod posećuje, kao i najbolje od internacionalne kuhinje. U svako doba dana ili noći dostupno je nešto što će zadovoljiti vašu kulinarsku znatiželju.. Bio to brz doručak sa roštilja, onaj poslužen u glavnom restoranu, picerija otvorena do kasnih večernjih sati ili gala večera… A za intimnije i ekskluzivnije večere možete se počastiti sofisticiranim menijem iz Club Restorana ili Samsara Restorana.Vodeni tobogani, Grand Prix i golf simulator, društvene igre, sportski turniri i kreativne likovne radionice samo su neke od aktivnosti u ponudi za odrasle. Za najmlađe postoje klubovi koji organizuju zabavu od jutra do večeri. U Mini klubu (3-6g.) i Maxi klubu (7-11) deca se mogu opustiti u zoni Squok kluba. U Teen Junior (12-14) i Teen Klubu ( 15-17) zagarantovana je celodnevna zabava.

Vrste kabina:

Classic – ova kabina je idealan izbor za one koji žele prave stvari i koriste sve što pruža krstarenje. Svi tipovi ovih kabina imaju pristupačnu cenu , sa svim uobičajenim uslugama I sadržajima na brodu.

Premium – smeštene su na prvilegovanim pozicijama na svim palubama i nude mogućnost odabira termina večere, kao i doručak i 24h uslugu u kabini. Obe suluge su na upit i besplatne su.

Samsara – izbor ove kabine vam omogućava neograničen broj ulazaka u spa zonu I restoran Samsara. Ekskluzivne pogodnosti uključene u ovaj paket su i poseban ritual ispijanja čaja, 2 wellness tretmana po vašem izboru, 2 lekcije fitnesa i meditacije i 2 korišćenja UVA solarijuma. Uz sve ovo, naravno, idu i privilegije koje imajum klijenti u Premium kabinama.

Suite – uz prvilegije koje se dobijaju izborom Premium kabine, putnici u Suite kabinama dobijaju i prioritet pri ukrcavanju, ličnog batlera, kao i šampanjac i ukusne poslastice pri dolasku u apartman. Večera vam može biti servirana u apartmanu, možete se opustiti u đakuziju i izabrati jastuk po želji iz brodske ponude jastuka.

FAMILIY VALUE – deca do 18 godina starosti u kabini sa dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cenu.

Doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji:
Classic/Premium – 30% 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)- 50% dete ispod 18 godina s dve odrasle osobe (gornji ležaj) BESPLATNO * Baza za izračun je cena uunutrašnje kabine Classic .

Paketi pića:

Sa EXTRA ALL INCLUSIVE paketom pića lako se namestite u ležaljku, ispružite i uživajte u nekom od raznovrsnih koktela, a uz ručak poručite čašu dobrog vina, za večeru šampanjac. Jedina briga koju imate je kako uživati na odmoru. EXTRA ALL INCLUSIVE paket pića uključuje celokupni asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića na čaše, ali ne uključuje ponudu iz mini bara i neke od vrhunskih marki pića. Cena ovog paketa je 19,50 € po osobi na dan(napojnice su uključene u cenu paketa) – za osobe starije od 18. godina.

ALL INCLUSIVE YOUNG paket pića uključuje celokupni asortiman bezalkoholnih pića na čaše, ponuda iz mini bara nije uključena u paket. Cena paketa je 10 € po osobi na dan (napojnice su uključene u cenu paketa) – za decu od 4- 17 godina.

EXTRA ALL INCLUSIVE paket pića je moguće kupiti samo ako ga kupe sve osobe u istoj kabini.

ALL INCLUSIVE YOUNG paket pića je moguće kupiti u kombinaciji s EXTRA ALL INCLUSIVE paketom pića.

Za istim stolom mogu zajedno da sedeti sve osobe koje su kupile EXTRA ALL INCLUSIVE ili ALL INCLUSIVE YOUNG paket pića.

 

Informacije o cenama i smeštaju

Polasci prema itinereru:

ONLINE PRETRAGA

Pin It on Pinterest

Share This