Halkidiki hotelski smeštaj

Halkidiki se sastoji od tri prsta kao poluostrva. Zadiviće vas drevnom grčkom istorijom, prelepim plažama i ukusnom grčkom kuhinjom.

Video Halkidiki

 

 

Cenovnik za Kasandru

pdf-icon

Kasandra prvo i nama najbliže ostrvo za letovanje na Halkidikiju. Kasandra je popularni ”prvi prst” okružen morem i lepim peščanim plažama.
Hoteli na Kasandri se većinom nalaze na plažama, ponuda hotela na Kasandri je iz godine u godinu bolja i kvalitetnija. Cene hotela na Kasandri se kreću od prosečnih do veoma visokih, na cene hotela u Grčkoj utiče više faktora kao što su: kategirzacija hotela, usluga u hotelu, blizina plaže i mesta, sadržaj u hotelu.

Ponuda hotela na Kasandri

Kasandra hoteli 2*

 

 

Kasandra hoteli 3*

 

 

Kasandra hoteli 4*

 

 

Kasandra hoteli 5*

 

 

 

Cenovnik za Sitoniju

pdf-icon

Sitonija je krak u sredini, a većina ljudi se slažu da je i najlepši. Predeo koji obiluje savršenim peščanim plažama i kristalno čistim morem. Sitonija, poznata i kao Longos, je poluostrvo koje se nalazi južno od centralnog dela Halkidikija. Ujedno je i opština koja pokriva istoimeno poluostrvo. Sedište opštine je grad Nikiti.

 

 

Cenovnik za Atos

pdf-icon

Atos – Planinsko poluostrvo okruženo prelepim Sredozemnim morem, planina Atos u Grčkoj poznata je po svojoj prirodi i velikom broju manastira. Poznata i kao Agion Oros (“Sveta Gora”), ova živopisna planina je dom za 20 pravoslavnih manastira koji su u direktnoj nadležnosti patrijarha u Carigradu. Poseta manastira predstavlja neverovatno duhovno iskustvo a miran i jednostavan stil života monaha je zadivljujući. Manastiri nisu jedini koje treba posetiti na Svetoj Gori jer postoji toliko mnogo toga što treba videti i doživeti. Duboko udahnite i uživajte u neverovatnim pejzažima i aktivnostima na otvorenom. Ronjenje u blizini Ammoulani i Ouranoupolis (primarna lokacija trajekta za putovanje u manastire), je jedna od omiljenih aktivnosti mnogih turista, a uživanje u podvodnim čarima dopunjuju i sportovi poput jedrenja. Za one koji preferiraju kopno, možete uživati u brdskom biciklizmu, jahanju ili planinarenju.

 

Cenovnici su informativnog karaktera, nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, Email-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Pin It on Pinterest

Share This