Mikonos – direktan čarter let – Leto 2019

Mikonos ili grčka Ibica je stvarno zaslužio naziv najboljeg, najkosmopolitskijeg i najekstravagantnijeg grčkog ostrva. Nalazi se u centralnom delu Egejskog mora i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Prestonica je svetskog jet seta. Iza blještave kosmopolitske atmosfere s ludim zabavama, kupovinom, barovima i restoranima leži ostrvo neverovatne lepote i tradicije.
Mikonos se predstavlja i svojom prirodnom lepotom; tamno plavim morem nad kojim kao ukrasi svetlucaju bela sela sa poznatim peščanim obalama. Jedno od najvažnijih obeležja grada su vetrenjače koje stoje u nizu, okrenute moru.Čini se da crkve sa svojim lepim kupolama plave i crvene boje tu stoje samo da bi se upotpunjavale s morem i krajolikom. Oduševiće vas osećaj stanovnika za estetiku i oblikovanje.

Sunce pojačava intenzitet boja, koje se svake večeri preliju u nezaboravan zalazak. Zabava se do jutra nastavlja na plažama ili u brojnim barovima i klubovima u gradu Mikonosu, gde ćete naići na najbolji noćni život na Egeju. Tu se ljubiteljima noćnog života nudi raznovrsna zabava, od mirnih barova za opuštanje do mnogobrojnih klubova i diskoteka.
Pored zabave u gradu Mikonosu oduševiće vas živahno pristanište i gradske četvrti, koje pozivaju na šetnju, kupovinu i gurmanske užitke.
Mir i tišinu naći ćete u unutrašnjosti ostrva, među valovitim brežuljcima s terasastim vrtovima, gde daleko od bučnih plaža grada Mikonosa čujete samo veselu svirku cvrčaka.

Najpopularnije plaže na Mikonosu su: Elia, Psorou, Paranga, Fokos, Paradise, Agios Joanis i Agios Stefanos.

Pogledaj Video o Mikonosu

 

Hoteli Mikonos – čarter let uskoro!

 

Cenovnik ostrva Kiklada (Paket)

pdf-icon

 

Cenovnici su informativnog karaktera, nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, Email-a ili lično. Hvala na razumevanju.

 

Pin It on Pinterest

Share This