O Skijatosu

Zeleni dragulj u Egejskom moru, Skijatos je popularan zbog svoje divlje i prirodne lepote, sa mnoštvom borova i maslinjaka. Ponosi se svojim prekrasnim plažama.
Ljubitelji plaža će biti oduševljeni sa izborom, od preko 60 plaža, za svakoga po nešto, od živopisnih urbanih plaža do skrivenih uvala… plaže koje ne smete propustiti su: Koukounaries, Agia Eleni, Troulos, Megali Amos, Aselinos, Lalaria, Kastro, i nezaboravna Banana Beach.

S ostrva vam se pruža nezaboravni pogled na prelepa susedna ostrva. Jedno od njih je ostrvo Skopelos, na koje se možete uputiti na jednodnevni izlet i doživeti mužički skok u film Mamma Mia!
Njegova veličina od svega 50 km2 će vam omogućiti da lako i brzo stignete do svih delova i na miru uživate u njima. Glavni grad Skiathos sa mondenskom lukom u kojoj možete videti najlepše jahte na svetu, autentične grčke taverne, veliki broj kafića i diskoteka začiniće vaše letovanje na najlepšim plažama Mediterana.

Skijatos je idealna destinacija za putovanje, ostrvo na kome ćete se dobro provesti i odmoriti!

Vile i apartmani na Skijatosu – autobuski prevoz

 

Paket Bus + Avio

Cenovnik

 

Cenovnici su informativnog karaktera, nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, Email-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Pin It on Pinterest

Share This