Antalija – Lara

U turskoj Antaliji doživećete Mediteran u orijentalnom stilu i otkriti brojne priče o istoriji ove zemlje. Smeštena na strmoj litici, okružena planinama, sredozemnim morem i kulturno-istorijskim ostacima, Antalija proživljava zlatno doba turizma i nudi pregršt sadržaja za sve članove porodice. U modernom letovalištu Antalija stara gradska jezgra Kaleici podseća na slavne trenutke turske istorije – vizantijska, seldžučka i otomanska prošla vremena. Pretvorena je u turističku meku s tematskim hotelima, pa tako možete odsesti u luksuznim hotelima i uživati u vrhunskoj usluzi i beskrajnim peščanim plažama.

Lara je novonastalo letovalište neposredno uz dugu, peščano-šljunkovitu plažu. Ponosi se luksuznim objektima koji su većim delom građeni u tematskom stilu kao i izvrsnom ponudom all inclusive. Ovde će svoje snove o odmoru ostvariti kako porodice tako i pojedinci.
Nalazi se 15 km južno od Antalije, koja je pravi raj za kupovinu i gde, uprkos brzom razvoju u zadnjih nekoliko godina, još uvek možete naći ostatke tradicionalnog života i gostoljubive domaćine. Vreme vožnje od aerodroma je približno 20 minuta.

Cenovnik Lara (Antalija)

pdf-icon

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This