O nama

Rezultati dugogodišnjeg rada u turističkoj i informaciono-tehnološkoj industriji nas dovode 2013 godine do otvaranja full service turističke agencije koja se bavi ispunjavanjem želja putnika u bilo kom trenutku i gde god da se nalaze.

Osnivanje agencije Discovery Travel prošlo je kroz kontinuirani rad u pružanju informacija, servisiranju klijenata, marketinškim aktivnostima i prodaji aranžmana u nekoliko turističhih agencija i web portala širom Srbije. Smatramo da su prava i pravovremena informacija, sigurni partneri i entuzijazam prema uspehu ključ uspešnog i nezaboravnog putovanja.

Naš cilj je da Vam uz obezbeđivanje najbolje i najkvalitetnije moguće usluge, takođe pružimo sigurnu, pravovremenu i korisnu informaciju i damo savet za svaku Vašu želju.  Naš najveći motiv su naši klijenti, iz tog razloga našim klijentima savetujemo da ne budu samo ‘’obični turisti’’ nego putnici koji žele da otkriju neke nove horizonte, jedinstvene destinacije koje su u ponudi naše agencije.

Pružamo turističke usluge u zemlji i inostranstvu kako pojedincima, tako i grupama. Pored toga nudimo korporativne putne usluge, kongresni turizam, luksuzna putovanja i avio karte za ceo svet po najboljim cenama!

Naši partneri su pouzdane svetske i domaće renomirane kompanije koje garantuju sigurnu uslugu i vrhunski kvalitet. Svako putovanje i svaki naš putnik je obezbedjen polisom odnosno garancijom putovanja u visini od 300.000,- eur za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su odredjene opštim uslovima i programom putovanja.

Putujte sigurno i bez briga. Popričajte sa nama i odaberite Vaše putovanje!

 

Discovery Travel d.o.o.

Matični broj: 20959517
PIB: 108240830
Tel: +381 11 3290 452
Email: office@discoverytravel.rs
Tekući računi:
160-427409-92 Banca Intesa
265-6180310000027-79 Raiffeisen Banka

signature

Prodaja avio-karata svih svetskih aviokompanija, low cost i na redovnim linijama.

Naši zaposleni će pronaći za Vas najjeftiniju avio kartu i najbolju opciju bilo da je kraća konekcija, količina prtljaga ili nešto drugo…

Pošaljite upit

Avio karte za ceo svet

U našoj ponudi imamo preko 800.000 hotela na 15.000 destinacija…
Preko 13.000 odmarališta, apartmana, kuća i vila širom Mediterana.
Pored hotela možemo da obezbedimo veliki broj aktivnosti, transfere, ulaznice za atrakcija i događaje širom sveta.
Na vama je samo da izaberete destinaciju: Evropa, Bliski Istok, SAD, Kanada, Srednja Amerika, Latinska Amerika, Azija, Daleki Istok, Jugoistočna Azija, Afrika ili Australija.

Veliki broj klijenata veruje u naš sistem. Rezervišite najbolje hotele i aktivnosti po najboljim cenama!

Pošaljite upit

Hotelske rezervacije

U mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu prevoza prema vašim željama i potrebama: prevoz zaposlenih, delegacija, kongresni transferi, razgledanje grada, prevoz sportskih ekipa i muzičkih grupa sa opremom, prevoz u zemlji i inostranstvu…
Prema Vašoj potrebi organizujemo transfer pojedinca ili grupe do ili od aerodroma Nikola Tesla.

 

Pošaljite upit

Prevoz u zemlji i inostranstvu

Kontakt:

tel: +381 11 329 04 52, +381 60 329 04 52

e-mail: milos@discoverytravel.rs

Galileo - Travelport


schmetterling


PartneriHotelsPro


Booking.com


europe-mountains-com


sportsevents365Uniqa putno osiguranje

 

 

Pin It on Pinterest

Share This