• Cronwell Rahoni Park
  • Cronwell Rahoni Park
  • Cronwell Rahoni Park
  • Cronwell Rahoni Park
  • Cronwell Rahoni Park
  • Cronwell Rahoni Park
  • Cronwell Rahoni Park

Cronwell Rahoni Park Hotel *****

Butik hotel sa pet zvezdica, okružen borovima i maslinjacima. Fantastičan pogled na more. Hotel se sastoji od dve manje zgrade na tri nivoa i centralne zgrade. Prostrane, komforne sobe i apartmani, sve sa pogledom na more, moderan dizajn, restoran i barovi, bazen sa panoramskim pogledom na more, otvorena fitnes sala, internet. Idealan za komforan i opuštajući odmor za sve kategorije turista.
Lokacija: Poluostrvo Kasandra, 300 m od mesta Nea Skioni, na 100 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu, 115 km od Soluna.

pdf-icon

Osnovne informacije

Plaža
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu na 300 m. Ležaljke i suncobrani – besplatno. Transfer (šatl bus hotela) do plaže. Na 150 m, peščana plaža, preko puta hotela (neopremljena). 

Sadržaj hotela

Hotel Rahoni Cronvell Park brine o životnoj sredini, koristeći poseban sistem za prečišćavanje vode i sistem za ekonomičnu upotrebu vode i energije u hotelu. Privatna plaža sa barom. Hotel raspolaže i šatl busom koji prevozi do plaže. Multi-funkcionalna sala za konferencije (140m2), do 70 mesta (za konferencije, seminare i prezentacije, kao i sva ostala poslovna i društvena okupljanja). Animacija : Novo! Animacija za odrasle: 10:30-13:00 u baru na plaži (aerobik, aquabic, igre), od 21:00 do 22:00 (show programi, temetske večeri, škola plesa). Dečiji klub: Novo! Dečiji klub (4-10 godina) od 15:00 do 16:30 u baru na plaži (crtanje, igre), od 20:30 do 21:00 – mini disco

Smeštaj

Ukupno 20 soba: Doubles Superior (~28.5 m2), Suites Luxury (~40 m2), Suites Deluxe (~40 m2). Sve sobe sa pogledom na more. Svaka soba na prizemlju ima privatnu zonu, a sobe u 1. spratu – 2 terase sa pogledom na more i borovu šumu. U sobama: ind. klima, mini frižider/mini-bar (uz doplatu na licu mesta), telefon, Wi-Fi internet, SAT TV, flat-screen TV, sef, kupatilo/tuš, pribor za kupatilo, fen, namešten balkon/terasa. Double Superior – spavaća soba sa francuskim ležajem i gostinjskim kutkom sa sofom. Suite Deluxe 2 sobe: spavaća sa francuskim ležajem i tušem, salon sa sofom, kamin, kupatilo, bade mantili i papuče, 3 balkona, 2 televizora. Suite Luxury – 2 sobe: spavaća sa francuskim ležajem i tušem, salon sa sofom i tušem, 2 balkona, bade mantili i papuče, 2 televizora. Max do 4 osobe. Sobe za nepušače.

Usluga
Polupansion – doručak i večera (HALF BOARD)

Pin It on Pinterest

Share This