• Hotel Chrousso Village
  • Hotel Chrousso Village
  • Hotel Chrousso Village

Hotel Chrousso Village ***

Lokacija: Hotel Chrousso Village je tradicionalan hotelski kompleks okružen borovom šumom i maslinjacima. Smešten je u mestu Paliuri, na jugu Kasandre. Udaljen je 1,7 km od centra Paliurija, cca. 7 km od Pefkohorija, 115 km od aerodroma Macedonia u Solunu i 120 km od Soluna.

Osnovne informacije

Plaža
Hotel je udaljen cca. 400 m od jedne od najlepših peščanih plaža na Halkidikiju – Xenia ili Paliouri Beach. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sadržaj hotela
Recepcija, restoran, snek bar, barovi na plaži Hercules i Bacchous, mini market. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef, bežični internet, internet kutak, vešeraj, usluga lekara, rent a car, usluga buđenja. tvoren bazen, stoni tenis, odbojka, košarka, zabavni programi 6 x nedeljno. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi na plaži, škola ronjenja, tenis.

Smeštaj
Ukupan broj smeštajnih jedinica je 159 (studio i apartman). Sve smeštajne jedinice su moderno uređene i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, balkon ili verandu, mini kuhinju, klimu (plaća se prema hotelskim pravilima).

Usluga
All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u restoranu, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Pin It on Pinterest

Share This