• Hotel Simantro Beach
  • Hotel Simantro Beach
  • Hotel Simantro Beach
  • Hotel Simantro Beach

Hotel Simantro Beach ****

Lokacija: Hotel Simantro Hotel je smešten na severo-zapadnoj strani poluostrva Kasandre, u poznatoj regiji Sani. Hotel je sagrađen 1992. god. po uzoru na tradicionalnu arhitekturu svetogorskih manastira, a 1997. god. postaje član hotelske grupacije Ghotels Halkidiki Hotel Group. Simantro Beach se nalazi u prelepom ambijentu okružen borovom šumom. Udaljen je cca. 12 km od Nea Fokee i 70 km od aerodroma Macedonia u Solunu.

Osnovne informacije

Plaža
Hotel se nalazi na peščanoj plaži koja je nagrađena Plavom zastavom (Blue Flag). Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sadržaj hotela
Recepcija, lobi, menjačnica, parking, glavni restoran Naos, A ‘la Carte restoran i glavni bar Troulos, taverna Olympus Beach, bar Macedonia u lobiju, bar pored bazena, bar na plaži Maistrali, diskoteka, konferencijske sale, mini market. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef, internet kutak, vešeraj i peglanje, fax, sobna usluga.
Sport i zabava: 2 bazena za odrasle, 2 bazena za decu, unutrašnji bazen, dečije igralište. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: Wellness, teniski tereni, ronjenje, sportovi na vodi.

Smeštaj
Ukupan broj smeštajnih jedinica je 346 (jedokrevetne, dvokrevetne, porodične sobe sa krevetima na sprat i suite). Sve smeštajne jedinice su prostrane i komforne i raspoređene u dva bloka koja su sagrađena u obliku slova U.
Nastavi sa čitanjem
Blok A je smešten u blizini obale (sa đakuzijem), a blok B u delu hotelskog kompleksa koji ima prelep pogled na borovu šumu. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, kablovsku ili SAT TV, mimi frižider, balkon ili terasa. Posebno se plaća prema hotelskim uslugama: klima, direktna telefonska linija.

Usluga
Polupansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. All inclusive (sve uključeno) obuhvata: doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto), popodnevni čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića posle doručka prema hotelskim pravilima.

 

Pin It on Pinterest

Share This