• Hotel Xenia
  • Hotel Xenia
  • Hotel Xenia
  • Hotel Xenia
  • Hotel Xenia
  • Hotel Xenia
  • Hotel Xenia

Hotel Xenia ****

Lokacija: Hotel Xenia je deo hotelskog lanca P.A.P. Corp.i nalazi se na jednoj od najlepših plaža u ovoj oblasti. Iz hotela se pruža predivan pogled na planinu Atos, ostrvo Amouliani i na Vizantijsku kulu u Uranopolisu. Udaljen je 150m od Uranopolisa i 125 km od Soluna. Hotel je otvoren tokom cele godine.

Osnovne informacije

Plaža
Hotel Xenia se nalazi na peščano šljunkovitoj plaži nagrađenoj plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju prema hotelskim pravilima. Depozit za peškire je 20 eur.

Sadržaj hotela
Recepcija, glavni bar, bar na plaži ’’Oasis’’, bar pored bazena ’’Panorama’’, lobi, menjačnica, glavni restoran, mini market, internet kafe, služba za pranje veša, spa centar sa 2 unutrašnja bazena, turskim kupatilom i teretanom, odbojka na plaži, prostorija za prtljag , besplatan parking. Posebno se plaća: internet kafe, rent-a-car, SPA centar, frizer, čuvanje dece, vešeraj, Wi Fi u javnim delovima hotela uz doplatu, sobna usluga (za doručak).
Sport i zabava: otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani pored bazena), igralište, odbojka na plaži. Posebno se plaća: SPA centar, sportovi na vodi, iznajmljivanje čamaca i bicikla.

Smeštaj
Hotel je nedavno proširen: 3 nove dvospratne zgrade, internet kafe i SPA centar (700 m²). Ima ukupno 88 smeštajnih jedinica, od kojih se 60 nalazi u glavnoj zgradi, a 28 u bungalovima. Hotel ima i pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama.
Nastavi sa čitanjem
60 standardnih soba površine 20-25 m² za max 2-3 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj; nalaze se u glavnoj zgradi);
28 porodičnih soba površine 25-30 m² za max 2-4 osobe (jedna prostorija sa manjim francuskim ležajem, standardnim i pomoćnim ležajem; ima terasu/verandu; nalaze se u bungalovima).
Svaka soba ima: kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, SAT TV, krevetac (na zahtev). Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon, mini bar, internet, sef.

Usluga
Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Doplata za pun pansion (lagani ručak – meni i služi se u taverni ili baru na plaži), za odrasle 8.50 eur, za decu 2-14 godina 6 eur.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This