• Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa
  • Sanorama Suites Villa

Sanorama Suites Villa

Lokacija: Poluostrvo Kasandra, obala Sani, 80km od aerodroma u Solunu (45 min voznje kolima). Teritorija 6.000m2 na vrhu brda, u privatnom najpovlascenijem delu u regionu.

Osnovne informacije

Plaža
Vila je udaljena 500m od mora. Ima panoramski pogled na borovu sumu i poznati zaliv Sani sa cuvenom vizantijskom kulom. Luksuzni apartmani uredjeni sa individualnim stilom i komfornim namestajem.

Sadržaj hotela
Bazen, internet, igraliste za decu, rostilj, room servis. Ovde zaista mozete da se opustite i odmoriti kao kod kuce, kuvati sta god zelite u vrhunski opremljenoj kuhinji, daleko od vreve. Idealno za komforan porodicni odmor.

Smeštaj
Ukupno 10 luksuznih apartmana.
U apartmanima: otvorena opremljena kuhinja sa keramičkom pločom, rerna, aparat za kafu, kuvalo za vodu, toster, kuhinjski pribor, uključujući i pribor za jelo, čaše, tanjiri, frižider sa frizom, nameštena terasa, fen, SAT TV, klima, grejanje, kamin, DVD-CD plejer.
Nastavi sa čitanjem

Suite Maisonette Style – First & Second Floor (~75m2) Veranda (~25m2): nedavno renoviran u modernom stilu. Spavaća soba sa bračnim krevetom na prizemlju i spavaća soba sa dva odvojena kreveta na prvom spratu. Unutrašnje stepenište. Na prizemlju: kupatilo sa tušem, kao i kupatilo na prvom spratu. U dnevnoj sobi – stolice i krevet na razvlačenje, kamin, opremljena kuhinja, trpezarija i direktan pristup tremu, gde se nalazi mermerni sto, sofa i dve fotelje. Veličanstven pogled na vrt i zaliv Sani.

Suite Royal – First Floor (~110 m2) Veranda (80 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem i spavaća soba sa dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom i hidromasažom. Veća opremljena kuhinja. Direktan pristup verandi gde je smešten roštilj. Dnevna soba sa mermernim podovima, tepisi, mermerni kamin i trpezarija. Iz dnevne sobe – pristup prostranoj natkrivenoj verandi sa nameštajem od bambusa – stolica za ljuljanje, sofa, dva stola i četiri stolice. Veličanstven pogled na vrt i zaliv Sani.

Suite Ground Floor (~60 m2) Veranda (15 m2): prostrana soba u prizemlju. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Otvorena kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa dve sofe. Direktan pristup terasi gde je smešten mermerni sto i četiri stolice.

Suite Deluxe Ground Floor (~60 m2) Veranda (15 m2): Nedavno renoviran, smešten je na prizemlju i elegantno uređen. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Odvojena soba sa sofom i krevetom na razvlačenje. Otvorena kuhinja sa trpezarijom i direktan pristup natkrivenoj terasi sa mermernim stolom, sofom i dve fotelje. Pogled na vrt i zaliv Sani.

Suite Family Ground Floor (~65 m2) Veranda (15 m2): porodični apartman se nalazi u prizemlju. Moderan dizajn. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, opremljena kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa stolicama i krevetom na razvlačenje, vrt sa nameštajem i suncobranom, direktan izlaz u vrt, pogled na zaliv Sani.

Suite Family Deluxe Ground Floor (~65 m2) Veranda (25 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem i spavaća soba sa dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom i hidromasažom. Dnevna soba sa foteljom i krevetom na razvlačenje. Kuhinja, trpezarija, direktan izlaz na natkrivenu terasu sa kamenim lukovima i mermernim stolom. Pogled na vrt, bazen i zaliv Sani.

Suite Penthouse Second Floor (~110 m2) Veranda (60 m2): nalazi se na drugom spratu glavne vile. To je najviša tačka u hotelskom kompleksu. Maksimalna visina plafona u stanu je do 3,5 metara. Jedna spavaća soba ima francuski ležaj, a druga dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom. Kuhinja, trpezarija. Dnevna soba sa granitnim podovima, tepisima, mermernim kaminom i 2 sofa kreveta. Dnevna soba ima direktan pristup velikoj verandi sa stolicama, stolom, sofom i suncobranom. Panoramski pogled.

Po dolasku: sveže cveće, činija voća, boca vode i kvalitetnog grčkog vina.

Usluga
Noćenje sa doručkom, Najam

Pin It on Pinterest

Share This