• Indonezija
  • Indonezija
  • Indonezija
  • Singapur
  • Singapur
  • Singapur

Singapur, Indonezija i Malezija od 1390€

Singapur, Džokdžakarta, Bali, Kuala Lumpur
15 dana, avionom

Cenovnik

Vodimo vas u avanturu u Indoneziju – zemlju koja je dom oko 250 000 ljudi, preko 18 000 ostrva, 8 lokaliteta na UNESCO-voj listi Svetske baštine, zemlju koja je dom muslimanima, hindusima, katolicima, pravoslavcima, budistima, zemlju koja je bogata istorijom koju su vekovima ispisivali Indonežani, Holandjani, Indijci, Japanci, Maležani…  Zemlja u kojoj žive komodo zmajevi, u kojoj plemena žive životom kao pre par vekova, u kojoj pecaroši žive od ulovljene ribe, u kojoj većina stanovnika živi od uzgoja palmi, kakaa, kafe, čaja i pirinčazemlja u kojoj rastu neobične vrste voća – starfruit, snake fruit, dragon fruit, passion fruit… Zemlja čiji su stanovnici naučili da žive bez straha od erupcije vulkana, cunamija, zemljotresa, jer veruju da ukoliko dodje do neke od takvih nepogoda, posle nje će doći i blagostanje – plodna zemlja koja će hraniti njih i njihove potomke.

Obilazimo i Singapur – “lavlji grad” je grad-država na jugu Malajskog poluostrva, i druga je najveća luka na svetu. Grad je doveden do savršenstva i predstavlja svojevrsnu utopiju 21. veka, i čini kontrast gradovima uzburkane i haotične Azije.

Kuala Lumpur je grad koji je u prethodnoj deceniji prerastao od malog i nerazvijenog južnoazijskog grada u džungli do metropole nezamislivih razmera. Grad u kome se podjednako mešaju kuture, religije i uticaji Kineza, Hindusa i Malaja. Spremite se za istraživanje noćnih marketa i neverovatnih restorana u kojima se mešaju ukusi Indije, Kine, Tajlanda i samih Malaja. 

Slični aranžmani

Pin It on Pinterest

Share This