• Vila Akritas
  • Vila Akritas
  • Vila Akritas
  • Vila Akritas
  • Vila Akritas

Vila Akritas

Vila Akritas se nalazi oko 250 m od centra mesta Pefkohori, neposredno iza poznate pekare Lemoni.

Osnovne informacije

Plaža
Vila je udaljena oko 350m od gradske plaže.

Sadržaj

Vila se sastoji od dve zgrade, poseduje prostrano dvorište sa igračkama za decu, bazen (otvoren svakog dana od 09-20h), ležaljke i suncobrani kod bazena su dostupne uz konzumaciju, nije dozvoljeno iznošenje hrane na područje oko bazena, Wi-Fi (slabog protoka), privatni parking, tuš u dvorištu i prostoriju za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka.

Smeštaj

U ponudi imamo trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane smeštene u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi apartmani i studiji su opremljeni LCD TV-om, kuhinjom (frižider, električni šporet, posuđe), kupatilom, terasom, klima uređajem čija se upotreba dodatno naplaćuje 5 eura po danu. Zamena posteljine i peškira se obavlja svakog petog dana.
Trokrevetni studiji su namenjena za smeštaj tri odrasle osobe i jednog deteta (do 8 godina deli ležaj), smešteni su u prizemlju, prvom ili drugom spratu, sadrže francuski i jedan standard ležaj ili tri standard ležaja.
Četvorokrevetni apartmani su namenjeni za smeštaj četiri odrasle osobe i jednog deteta (do 8 godina deli ležaj), smešteni su u prizemlju, prvom ili drugom spratu, sadrže prostoriju sa kuhinjskim delom i dva standard ležaja i odvojenu sobu sa francuskim ležajem.

Usluga
Najam apartmana.

Pin It on Pinterest

Share This