UAE

UAE

CENOVNIK

U pitanju je turistička viza za UAE za jedan ulazak u trajanju od 30 dana od ulaska u zemlju.
U proceduru za izdavanje vize se po zakonima UAE ulazi 45 dana pred putovanje.
Ne postoji mogućnost produžetka vize nakon isteka.

REDOVNA CENA VIZE 124€ – za redovnu proceduru predavanja vize najkasnije 7 radnih dana pred put. Rok za dobijanje vize je od 7 do 15 dana.
CENA VIZE OD 144€Hitna procedura od 3 do 7 radnih dana pred put.

Obavezno popuniti FORMULAR za vize koji je potrebno dostaviti zajedno sa skeniranom prvom stranom pasoša i jednom fotografijom.

Usluga izrade vize za Dubai se uplaćuje u poslovnici turističke agencije Discovery Travel. Odobravanje vize je isključivo pravo države Ujedinjenih Arapskih Emirata. U slučaju dobijanja vize, a nemogućnosti korišćenja iste nije moguća refundacija sredstava. Diskreciono pravo svake zemlje je da donese odluku da li će osoba biti primljena u istu ili ne. Imigraciona služba ima pravo na zahtev za deponovanje sredstava kao garancija povratka. Sredstva se ostavljaju u poslovnici agencije i refundiraju u celosti nakon povratka.

PROCEDURA
Obavezno pročitajte proceduru za dobijanje vize. Sve vize su za jedan ulazak. Vize za Dubai, odnosno vize za UAE se dobijaju u elektronskoj formi i sadrže bar kod. Zbog toga se moraju odštampati i poneti prilikom putovanja.

 

Tajland

Tajland

 

Potrebna dokumentacija za Tajlandsku vizu:

– Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane, jedna naspram druge)
– Fotokopija strane pasoša gde se nalaze Vaši podaci i fotografija (u agenciji)
– Fotokopija kupljene povratne avio karte (rezervacija avio karte se ne prihvata – vršimo uslugu rezervacije i prodaju avio karata za Tajland). Postoji mogućnost online rezervacije preko našeg sistema: https://discoverytravel.golibe.com
– Kolor fotografija 4 x 6 cm

Elektronski visa formular se popunjava u agenciji.

Cena vize iznosi 35€  (turistička viza)

Molimo Vas da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja.

Pin It on Pinterest

Share This