Turistička agencija Discovery Travel - Za Vaš odmor iz snova!

Naša priča

Naša priča

Osnivanje agencije Discovery Travel prošlo je kroz kontinuirani rad u pružanju informacija, servisiranju klijenata, marketinškim aktivnostima i prodaji aranžmana u nekoliko turističhih agencija i web portala širom Srbije. Smatramo da su prava i pravovremena informacija, sigurni partneri i entuzijazam prema uspehu ključ uspešnog i nezaboravnog putovanja.

Par reči o nama

Rezultati dugogodišnjeg rada u turističkoj i informaciono-tehnološkoj industriji nas dovode 2013 godine do otvaranja turističke agencije koja se bavi ispunjavanjem želja putnika u bilo kom trenutku i gde god da se nalaze.

Naš cilj je da Vam uz obezbeđivanje najbolje i najkvalitetnije moguće usluge, takođe pružimo sigurnu, pravovremenu i korisnu informaciju i damo savet za svaku Vašu želju. Naš najveći motiv su naši klijenti, iz tog razloga našim klijentima savetujemo da ne budu samo ‘’obični turisti’’ nego putnici koji žele da otkriju neke nove horizonte, jedinstvene destinacije koje su u ponudi naše agencije.

Putujte sigurno i bez briga.

Avio karte

Prodaja avio-karata svih svetskih aviokompanija, low cost i na redovnim linijama. Naši zaposleni će pronaći za Vas najjeftiniju avio kartu i najbolju opciju bilo da je kraća konekcija, količina prtljaga ili nešto drugo…pored toga dostupan vam je naš online sistem za rezervaciju avio karata za ceo svet!Read More

Hoteli/Individualna putovanja

U našoj ponudi imamo preko 800.000 hotela na 15.000 destinacija… Preko 13.000 odmarališta, apartmana, kuća i vila širom Mediterana. Pored hotela možemo da obezbedimo veliki broj aktivnosti, transfere, ulaznice za atrakcija i događaje širom sveta. Na vama je samo da izaberete destinaciju: Evropa, Bliski Istok, SAD, Kanada, Srednja Amerika, Latinska Amerika, Azija, Daleki Istok, Jugoistočna Azija, Afrika ili Australija. Veliki broj klijenata veruje u naš sistem. Rezervišite najbolje hotele i aktivnosti po najboljim cenama!Read More

Poslovna putovanja

Discovery Travel od svog osnivanja uspešno organizuje poslovna putovanja, stručne radionice i skupove, team building-e, kao i putovanja na najrazličitije kongrese, sajmove kako u Srbiji tako i širom regiona i sveta. Posedujemo veliko iskustvo da vašoj kompaniji bez obzira na broj putnika na profesionalan način organizujemo team building, seminar, posetu nekom kongresu, sajmu ili određeno poslovno putovanje, a sve u skladu sa vašim zahtevima i planiranim budžetom. Discovery Travel pruža potpuni paket kojim se osigurava najviši kvalitet usluga!Read More

Prevoz

U mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu prevoza prema vašim željama i potrebama: prevoz zaposlenih, delegacija, kongresni transferi, razgledanje grada, prevoz sportskih ekipa i muzičkih grupa sa opremom, prevoz u zemlji i inostranstvu… Pored toga organizujemo privatne ili VIP transfere pojedinca ili grupe do ili od aerodroma Nikola Tesla. Najam podrazumeva iznajmljivanje isključivo sa profesionalnim vozačima.Read More

Šta možemo da ponudimo?

Pružamo turističke usluge u zemlji i inostranstvu kako pojedincima, tako i grupama. Pored toga nudimo korporativne putne usluge, kongresni turizam, luksuzna putovanja i avio karte za ceo svet po najboljim cenama!

  • Individualna putovanja
  • Grupna putovanja
  • Poslovna putovanja
  • Avio putovanja
  • Hotelski smeštaj
  • Transferi
  • Asistencija na putovanju
  • Organizacija skupova

Popričajte sa nama i odaberite Vaše putovanje!

500000

Hoteli

8345

Zadovoljni putnici

205

Države

15000

Destinacije

Iskustva naših putnika

Ne bežimo od kritika i sugestija. Očekujemo vaše dobronamerne predloge, kako bi naša usluga bila još bolja i kvalitetnija.

Naši partneri

Naši partneri su pouzdane svetske i domaće renomirane kompanije koje garantuju sigurnu uslugu i vrhunski kvalitet. Svako putovanje i svaki naš putnik je obezbedjen polisom odnosno garancijom putovanja u visini od 300.000,- eur za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su odredjene opštim uslovima i programom putovanja.