Vila Tzivras - Kefalonija - Grčka ostrva - Bus/avio i avio aranžmani

Vila Tzivras

Paket aranžman 10 noći
Lassi, Argostoli 281 00, Greece Grčka
Lokacija
Vila je smeštena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, 250m od plaže ispred hotela Meditterranean. Udaljenost od plaže Gradakia je oko 200m. Lepo uređena sa sopstvenim vrtom i mediteranskim rastinjem. U dvorištu se nalazi veliki zidani roštilj sa garniturama za sedenje, koje gosti vile mogu da koriste. Udaljena je samo 2km od centra prelepog grada Argostolija, glavnog grada ostrva sa kojim je povezana odličnom autobuskom vezom.
Sadržaj hotela
Vila ima besplatan wi-fi, svaki studio ima sef.
Studio 02: prizemlje, studio sadrži sobu sa dva odvojena kreveta (ležaja) i kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle i rernom, aspirator, električni bokal i toster, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa peškirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi sušilica za veš.
Studio 03: prizemlje, studio sadrži sobu sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem i kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle i rernom, aspirator, električni bokal i toster, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa peškirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi sušilica za veš.
Apartman 04: prizemlje, apartman sadrži dve spavaće sobe, jednu sa francuskim ležajem i drugu sa dva standardna kreveta. Kuhinja se nalazi u odvojenoj prostoriji (frižider, sudopera, šporet sa tri ringle i rernom, aspirator, električni bokal i toster, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa peškirima, wi-fi internet. Terasa je velika, ispred ulaza u apartman sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi sušilica za veš.
Klima se doplaćuje – 5€ dnevno. Plaćanje na recepciji.
Usluga
Najam.


BUS/AVIO PREVOZ ILI AVIONSKI PREVOZ 
 iz Beograda.


 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Za bus/avio aranžman:

 •  Autobuski prevoz u odlasku i avionski prevoz u povratku kod smene 31.05.;
 • avionski prevoz u odlasku i autobuski prevoz u povratku kod smene 18.09.;
 • troškove prevoza trajektom Kilini – Poros (Kefalonia), vožnja traje oko 1,5h i troškove transfera na ostrvu (luka – vila/hotel);
 • troškove transfera apartman/hotel – aerodrom;
 • aerodromsku taksu aerodroma Kefalonia;
 • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija u izabranom terminu prema tabeli;
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

Za avio aranžman:

 • Avio – čarter let na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd;
 • aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36,5€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Kefalonia – 14,1€, RF taksa – 0.98€);
 • YQ taksa – 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
 • Troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom;
 • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli;
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Za bus/avio aranžman:

 • Boravišnu taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji;
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €);
 • fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

Za avio aranžman:

 • Boravišnu taksu u Grckoj – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji;
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €);
 • fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA ZA TERMIN 31.05 (AUTOBUSKI+AVIONSKI PREVOZ):
1. dan – polazak autobusa u 13:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
2 – 11. dan – boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
12. dan (poslednji dan boravka) – napuštanje objekta, poletanje sa Kefalonije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA ZA TERMIN 18.09 (AVIONSKI+AUTOBUSKI PREVOZ):
1. dan – Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika dva sata pre poletanja na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2. – 8. dan – Boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
9. dan (poslednji dan) – Napuštanje objekta, povratak sa Kefalonije oko 10:00h.
10. dan – Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM (10.06, 20.06, 30.06, 10.07, 20.07, 30.07, 09.08, 19.08, 29.08, 08.09):

1. dan – Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika dva sata pre poletanja na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2. – 10. dan – Boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
11. dan (poslednji dan) – Napuštanje objekta, poletanje sa Kefalonije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

PAKET ARANŽMAN AVIONOM

BESPLATAN SMEŠTAJ ZA DETE OD 2-18g., KORISTI TREĆI ILI ČETVRTI STANDARDNI LEŽAJ.

CENA ARANŽMANA – AVIONOM – PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: APARTMANSKI SMEŠTAJ + AVIO PREVOZ + AVIO TAKSE + TRANSFER

* Polazak 31.maja (prva smena), program BUS – AVION, označava cenu za poseban paket aranžman i sadrži: bus prevoz (polazak dan ranije, 30.maj), trajekt, avio prevoz, aerodromsku taksu, smeštaj (10 noćenja), transfer. Cene su po osobi. Na smenu od 31. maja ne odobrava se popust.

* Polazak 18.septembra (poslednja smena) AVION – BUS, označava cenu za poseban paket aranžman i sadrži: avio prevoz, aerodromsku taksu, transfer, smeštaj (10 noćenja), bus prevoz, trajekt. Cene su po osobi. Na smenu od 18. septembra ne odobrava se popust.

CENOVNIK ZA SOPSTVENI PREVOZ

CENA ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ – PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: APARTMANSKI SMEŠTAJ

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Plaćanja se vrše:
gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture.

NAPOMENA:

– Polazak sa zvezdicom BUS -AVION u prvoj smeni, 31.maja, označava poseban paket aranžmani sadrži: bus prevoz, trajekt, avio prevoz, aerodromsku taksu, smeštaj(10 noćenja), transfer i dinarski deo aranžmana.
– Polazak sa zvezdicom AVION -BUS u poslednjoj smeni, 18.septembra, označava poseban paket aranžman i sadrži: avio prevoz, aerodromsku taksu, transfer, smeštaj(8 noćenja), bus prevoz, trajekti dinarski deo aranžmana.
– Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
– Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00h.
– Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
– Apartmani i studiji se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
– Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit. Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (apartman ili studio) u sezoni je 100% na smeštajni deo aranžmana i nije moguć u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
– Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
– Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
– Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
– U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
– Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
– Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
– Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika (autobuski prevoz), 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio čarter prevoz).
– Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Vila je smeštena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, 250m od plaže ispred hotela Meditterranean.
Od 169.00€ OD 169.00€ /person
× 169.00€ = 169.00€

POŠALJITE UPIT

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!