Australija - Discovery Travel | Hoteli | Avio karte | Daleke destinacije

Australija

Australija i Okeanija | Avio karte | Hoteli

Najmanji kontinent na svetu, poznat kao Australija i Okeanija, okružen je okeanima, obuhvata Australiju i arhipelage i ostrva u centralnom i jugozapadnom delu Pacifika, kao što su Novi Zeland, Tasmanija, Nova Gvineja (samo istočna polovina) i na hiljade malih tropskih ostrva Melanezije, Mikronezije i Polinezije.

Najveća država je Australija, zauzimajući oko 86% ukupne površine regije. Najmanja nezavisna zemlja je Nauru, koja je toliko malena da vam je manje od sat vremena potrebno da ostrvo obiđete autom.
Najposećenija turističke destinacije u ovom delu sveta su gradovi Sidnej i Melburn, kao i poznate plaže na Gold Coast-u. Najveća prirodna atrakcija je Veliki koralni greben, a mesto za odmor ostrvo Fidži.

Ispod možete pretražiti hotele na bilo kojoj destinaciji, a avio karte OVDE.

Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, uslugu…

Naši partneri su renomirane vodeće svetske grupacije koje garantuju najviši nivo kvaliteta i sigurnosti našim putnicima.

Rezervišite najbolje hotele po odličnim cenama! Mogućnost rezervacije smeštaja sa opcijom za otkaz bez penala, rezevišite ranije, platite pred putovanje!

Postavite ONLINE UPIT ili nas kontaktirajte na [email protected], tel: +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp)

ONLINE PRETRAGA