Australija - Discovery Travel | Hoteli | Avio karte | Daleke destinacije

Australija

Australija i Okeanija | Avio karte | Hoteli

Najmanji kontinent na svetu, poznat kao Australija i Okeanija, okružen je okeanima, obuhvata Australiju i arhipelage i ostrva u centralnom i jugozapadnom delu Pacifika, kao što su Novi Zeland, Tasmanija, Nova Gvineja (samo istočna polovina) i na hiljade malih tropskih ostrva Melanezije, Mikronezije i Polinezije.

Najveća država je Australija, zauzimajući oko 86% ukupne površine regije. Najmanja nezavisna zemlja je Nauru, koja je toliko malena da vam je manje od sat vremena potrebno da ostrvo obiđete autom.
Najposećenija turističke destinacije u ovom delu sveta su gradovi Sidnej i Melburn, kao i poznate plaže na Gold Coast-u. Najveća prirodna atrakcija je Veliki koralni greben, a mesto za odmor ostrvo Fidži.

Ispod možete pretražiti hotele na bilo kojoj destinaciji, a avio karte OVDE.

Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, uslugu…

Naši partneri su renomirane vodeće svetske grupacije koje garantuju najviši nivo kvaliteta i sigurnosti našim putnicima.

Rezervišite najbolje hotele po odličnim cenama! Mogućnost rezervacije smeštaja sa opcijom za otkaz bez penala, rezevišite ranije, platite pred putovanje!

Postavite ONLINE UPIT ili nas kontaktirajte na [email protected], tel: +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp)

Tip putovanja (obavezno)

Ime i prezime (obavezno)

Telefon (obavezno)

Vreme za poziv (obavezno)
Ukoliko želite da Vas pozovemo u vezi vašeg odmora, kada je najbolje vreme:

Vaš email (obavezno)

Destinacija (obavezno)

Datum polaska (obavezno)

Broj noći (obavezno)

Broj odraslih (obavezno)

Broj dece (datum rođenja obavezan)

Tip sobe (obavezno)

Kategorija smeštaja (obavezno)

Prevoz (obavezno)

Planirani budžet

Posebne napomene

POPUNJAVANJEM OVE FORME VAŠI PRIVATNI PODACI (IME, PREZIME, E-MAIL ADRESA, BROJ TELEFONA) BIĆE SAČUVANI U NAŠOJ BAZI PODATAKA RADI LAKŠE I BRŽE KOMUNIKACIJE SA VAMA. ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O TOME KAKO ČUVAMO I ŠTITIMO VAŠE PRIVATNE PODATKE POSETITE NAŠU STRANICU "ZAŠTITA PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI".