Prevoz putnika - Discovery Travel | Transferi | Limo,kombi i minibus prevoz

Prevoz putnika

U mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu prevoza prema vašim željama i potrebama: prevoz zaposlenih, delegacija, kongresni i aerodromski transferi, razgledanje grada, prevoz sportskih ekipa i muzičkih grupa sa opremom, prevoz u zemlji i inostranstvu…

Za potrebe prevoza grupa sa većom količinom prtljaga potrebno je da nas obavestite radi obezbeđivanja posebne prikolice za prevoz stvari i opreme.

Najam podrazumeva iznajmljivanje isključivo sa profesionalnim vozačima.
Vi određujete mesto i vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.
Izaberite komforan prevoz sa lokacije koja Vama najviše odgovara sa vozilima najnovije generacije!

Možete nas kontaktirati putem maila: [email protected] , telefona +381 11 3290452, +381 60 3290452 ili jednostavno popunite upit formu.
Molimo Vas da nas informište prilikom postavljanja upita o detaljima koji su nam važni za odredjivanje cene: datum polaska, datum povratka, broj putnika, destinacija do koje se putuje, planiranoj dužini putovanja…

Prema Vašoj potrebi organizujemo transfer pojedinca ili grupe do ili od aerodroma Nikola Tesla.
Privatni ili grupni polasci tokom celog dana usklađeni prema vašim letovima.

Pored beogradskog aerodroma Nikola Tesla prevoz do aerodroma automobilom, kombijem ili minibusom sa više polazaka svakoga dana obavljamo i do aerodroma:

  • Aerodrom Franc List (Budimpešta)
  • Aerodrom Švehat (Beč)
  • Aerodrom Konstantin Veliki (Niš)

Vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Budimpešti/Beču, koje su svakodnevno različite.

Kombi prevoz do aerodroma je organizovan tako da se uklapa u red letenja većine Low Cost kompanija sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Aerodromski transferi

Iznajmljivanje kombi ili Minibus vozila (5-21 sedišta).
Sva vozila su opremljena klima uredjajima, Audio CD/DVD opremom, LCD ekranom, mikrofonom, udobnim sedištima sa sigurnosnim pojasevima…Najam podrazumeva iznajmljivanje isključivo sa profesionalnim vozačima.

U ponudi su sledeća vozila:

Mercedes Sprinter 1+20
Mercedes Sprinter 1+18
Mercedes Vito 1+8
Merceds Viano 1+7
Volkswagen Crafter 1+19
Volkswagen Cady 1+4
Renault Trafic 1+8
Renault Kango 1+4
Opel Vivaro 1+8
Iveco Daily 1+13

U zavisnosti od Vaših potreba u mogućnosti smo da Vam ponudimo i prevoz automobilima (1-3 osobe) sa profesionalnim vozačem, različitih kategorija za radne i diplomatske posete, transfere… kao i standardan Rent A Car servis.

U ponudi su sledeća vozila:

STANDARD (Škoda Oktavia, Škoda SuperB, Renault Megane, Scenic…)
BUSINESS (Mercedes C Class, Mercedes E Class)
VIP (Mercedes S Class)

Na raspolaganju su vam modeli autobusa najviše turističke klase. Autobuse možete iznajmiti isključivo sa uslugom profesionalnih vozača. U ponudi:
Autobus SETRA 416 HDH (57+1+1)
Autobus SETRA 417 HDH (56+1+1)
Autobus SETRA 415 HDH (46+2+1)
Autobus SETRA S 411 HD (37+2)

Autobuse možete iznajmiti za razne ekskurzije, ture jednodnevne ili višednevne, za prevoz putnika na razne proslave, sportske i kulturne događaje, razgledanje grada… U svim vozilima možete koristiti besplatan WIFI internet tokom vožnje na teritoriji R. Srbije.

Prevoz do Grčke (u sezoni) sa svakodnevnim polascima. Ne postoji fiksni red vožnje, ima više polazaka u toku dana, s tim da vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Grčkoj, koje su svakodnevno različite.

Minibus prevoz:

  • Halkidiki
  • Solunska regija
  • Olimpska regija
  • Tasos

Vozimo vas od vaše adrese u Beogradu do odabranog smeštaja u Grčkoj.

    POPUNJAVANJEM OVE FORME VAŠI PRIVATNI PODACI (IME, PREZIME, E-MAIL ADRESA, BROJ TELEFONA) BIĆE SAČUVANI U NAŠOJ BAZI PODATAKA RADI LAKŠE I BRŽE KOMUNIKACIJE SA VAMA. ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O TOME KAKO ČUVAMO I ŠTITIMO VAŠE PRIVATNE PODATKE POSETITE NAŠU STRANICU "ZAŠTITA PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI".