Turska leto 2024 | Discovery Travel | Turska avio paket aranžmani

Turska

Turska leto 2024 | Čarter let | Paket aranžmani

Republika Turska (turski: Türkiye Cumhuriyeti) je država u zapadnoj Aziji i sa nekih 3% u jugoistočnoj Evropi (jugoistočni deo Balkanskog poluostrva). Do 1922. godine sadašnja Turska je bila sedište Osmanlijskog carstva. Glavni grad Turske je Ankara.

Turska se nalazi na obalama Crnog (turski: Karadeniz) , Mramornog (turski: Marmara Denizi), Egejskog (turski: Ege Denizi) i Sredozemnog mora (turski: Akdeniz).

Turska se graniči na zapadu sa Grčkom, Bugarskom, na istoku sa Gruzijom, Jermenijom, Azerbejdžanom i Iranom, na jugu sa Irakom i Sirijom.

Turska rivijera je našim turistima odavno poznata po lepim plažama, kvalitetnom uslugom i neizostavnom gostoprimstvu domaćina.
Svaki godine sve veći broj putnika se odlučuje na letovanje u Turskoj, a pogotovo porodice sa decom. Osim lepih plaža, odmor u Turskoj pruža svojim gostima i sadržaje kao što su sportovi na vodi, luksuzni hoteli, all inclusive usluga i ukusna mediteranska kuhinja.

Izdvajamo najlepše plaže u Turskoj za porodice sa decom: Oludeniz plaža, Patara plaža, Beldibi, Kleopatrina plaža, Altinkum (Zlatni pesak), plaža Lara-Antalija, Konialti plaža…

Godinama unazad, veliki broj domaćih i stranih turista odlučuje se na letovanje u Turskoj sa porodicom. Razlog tome su sklad između cene i kvaliteta usluge. Veliki broj turskih hotela nosi oznaku porodičnih hotela i imaju all inclusive uslugu. Takvi hoteli svojim programom i sadržajima mogu da odgovore na sve zahteve i očekivanja porodica. Veliki izbor hrane u turskim hotelima čine da se gosti, a naročito porodice sa malom decom osećaju rasterećeno i bez brige o pripremi i izboru hrane.

Pogledajte našu ponudu za najpoznatija letovališta u Turskoj: Alanja, Antalija, Belek, Kemer, Side, Fetije, Bodrum, Kušadasi, Marmaris…

   

Aktuelne ponude

Alanja

Antalija

Antalija

Side

Side

Belek

Belek

Kemer

Fetije

Fetije

Bodrum

Bodrum

Marmaris

Marmaris

Kušadasi