fbpx

Mikonos

Mikonos | Paket 7 noći na Mikonosu + 3 noći na Santoriniju | Individualni aranžmani po Vašoj meri

Mikonos ili grčka Ibica je stvarno zaslužio naziv najboljeg, najkosmopolitskijeg i najekstravagantnijeg grčkog ostrva. Nalazi se u centralnom delu Egejskog mora i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Prestonica je svetskog jet seta. Iza blještave kosmopolitske atmosfere s ludim zabavama, kupovinom, barovima i restoranima leži ostrvo neverovatne lepote i tradicije.
Mikonos se predstavlja i svojom prirodnom lepotom; tamno plavim morem nad kojim kao ukrasi svetlucaju bela sela sa poznatim peščanim obalama. Jedno od najvažnijih obeležja grada su vetrenjače koje stoje u nizu, okrenute moru.Čini se da crkve sa svojim lepim kupolama plave i crvene boje tu stoje samo da bi se upotpunjavale s morem i krajolikom. Oduševiće vas osećaj stanovnika za estetiku i oblikovanje.

Sunce pojačava intenzitet boja, koje se svake večeri preliju u nezaboravan zalazak. Zabava se do jutra nastavlja na plažama ili u brojnim barovima i klubovima u gradu Mikonosu, gde ćete naići na najbolji noćni život na Egeju. Tu se ljubiteljima noćnog života nudi raznovrsna zabava, od mirnih barova za opuštanje do mnogobrojnih klubova i diskoteka.
Pored zabave u gradu Mikonosu oduševiće vas živahno pristanište i gradske četvrti, koje pozivaju na šetnju, kupovinu i gurmanske užitke.
Mir i tišinu naći ćete u unutrašnjosti ostrva, među valovitim brežuljcima s terasastim vrtovima, gde daleko od bučnih plaža grada Mikonosa čujete samo veselu svirku cvrčaka.

Najpopularnije plaže na Mikonosu su: Elia, Psorou, Paranga, Fokos, Paradise, Agios Joanis i Agios Stefanos.

   

Izdvojena ponuda

Datum

Uto, okt 22, 2019

Destinacija

Agios Ioannis 846 00, Greece

Datum

Uto, okt 22, 2019

Destinacija

Platis Gialos, Μύκονος 846 00, Greece

Gorgona Hotel **

10 noći

Datum

Uto, okt 22, 2019

Destinacija

Mikonos 846 00, Greece

Datum

Uto, okt 22, 2019

Destinacija

Agiou Spiridonos 14, Mikonos 846 00, Greece

Datum

Uto, okt 22, 2019

Destinacija

Platis Gialos, Mikonos 846 00, Greece