fbpx

Japan

Japan – Daleke destinacije 2019  | Avio karte | Hoteli

Poznata kao Zemlja izlazećeg sunca, Japan ima fascinantnu istoriju, bogatu i složenu kulturu koja privlači posetioce iznova i iznova…
Japan je parlamentarna ustavna monarhija u istočnoj Aziji. Ostrvska je država koja se nalazi u Tihom okeanu, leži na istočnoj obali azijskog kopna i proteže se od Ohotskog mora na severu do Istočnokineskog mora na jugozapadu.
Japan je deseta najnaseljenija zemlja na svetu sa 127 miliona stanovnika. Glavni i najveći grad je Tokio, ostali veći gradovi su Jokohama, Osaka, Nagoja, Saporo, Kobe, Kjoto…

Saznajte o običajima i praksama gejša u Kjotu, posetite impresivne šintoističke hramove pune mira i tišine. Pešačite do vrhova planine Fudži i opustite se uz opuštajuću toplu kupku u tradicionalnom onsenu. Japan zaista ima sve!

Kreiramo putovanja po Vašoj meri. Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, uslugu…

Naši partneri su renomirane vodeće svetske grupacije koje garantuju najviši nivo kvaliteta i sigurnosti našim putnicima. Rezervišite najbolje hotele po odličnim cenama!
Za specijalne zahteve pošaljite nam upit na [email protected] ili nas kontaktirajte na +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber / WhatsApp)

ONLINE PRETRAGA HOTELA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.