JAPAN - Discovery Travel | Daleke destinacije | Avio karte | Hoteli

Japan

Japan – Daleke destinacije | Avio karte | Hoteli

Poznata kao Zemlja izlazećeg sunca, Japan ima fascinantnu istoriju, bogatu i složenu kulturu koja privlači posetioce iznova i iznova…
Japan je parlamentarna ustavna monarhija u istočnoj Aziji. Ostrvska je država koja se nalazi u Tihom okeanu, leži na istočnoj obali azijskog kopna i proteže se od Ohotskog mora na severu do Istočnokineskog mora na jugozapadu.
Japan je deseta najnaseljenija zemlja na svetu sa 127 miliona stanovnika. Glavni i najveći grad je Tokio, ostali veći gradovi su Jokohama, Osaka, Nagoja, Saporo, Kobe, Kjoto…

Saznajte o običajima i praksama gejša u Kjotu, posetite impresivne šintoističke hramove pune mira i tišine. Pešačite do vrhova planine Fudži i opustite se uz opuštajuću toplu kupku u tradicionalnom onsenu. Japan zaista ima sve!

Kreiramo putovanja po Vašoj meri. Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, uslugu…

Naši partneri su renomirane vodeće svetske grupacije koje garantuju najviši nivo kvaliteta i sigurnosti našim putnicima. Rezervišite najbolje hotele po odličnim cenama!
Za specijalne zahteve pošaljite nam upit na [email protected]ili nas kontaktirajte na +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber / WhatsApp)

  Tip putovanja (obavezno)

  Ime i prezime (obavezno)

  Telefon (obavezno)

  Vreme za poziv (obavezno)
  Ukoliko želite da Vas pozovemo u vezi vašeg odmora, kada je najbolje vreme:

  Vaš email (obavezno)

  Destinacija (obavezno)

  Datum polaska (obavezno)

  Broj noći (obavezno)

  Broj odraslih (obavezno)

  Broj dece (datum rođenja obavezan)

  Tip sobe (obavezno)

  Kategorija smeštaja (obavezno)

  Prevoz (obavezno)

  Planirani budžet

  Posebne napomene

  POPUNJAVANJEM OVE FORME VAŠI PRIVATNI PODACI (IME, PREZIME, E-MAIL ADRESA, BROJ TELEFONA) BIĆE SAČUVANI U NAŠOJ BAZI PODATAKA RADI LAKŠE I BRŽE KOMUNIKACIJE SA VAMA. ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O TOME KAKO ČUVAMO I ŠTITIMO VAŠE PRIVATNE PODATKE POSETITE NAŠU STRANICU "ZAŠTITA PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI".