Zimovanje u Sloveniji-Discovery Travel-Kranjska Gora-Mariborsko Pohorje

Zimovanje u Sloveniji

Zimovanje u Sloveniji

O slovenačkim skijalištima

Skijanje u Sloveniji vrlo je popularno zbog dobro uređenih skijališta, još povoljnih cena i dobre ponude smeštaja. Kako skijanje u Sloveniji ima dugu tradiciju (takmičenje za Svetski kup u alpskom skijanju u Kranjskoj Gori i Mariboru i skijaški skokovi na Planici), zimi je u skijaškim središtima vrlo veselo i živo. Preko dana uživajte u snežnim radostima, a uveče nastavite dobar apres ski provod u mnogobrojnim gostionicama.

O Sloveniji

Slovenija je autentična evropska zemlja koja privlači veliki broj turista tokom cele godine. Naravno, sve zahvaljujući pametno iskorišćenim prirodnim potencijalima koje krase savremeni hotelski kompleksi smešteni u prirodnom alpskom, panonskom ili sredozemnom okruženju. Idealno uklopljeni Wellness & Spa hoteli, sa termalnim izvorima, čine ovu zemlju nezaobilaznom destinacijom za sve one koji žele pravi odmor.

Slovenija je iz godine u godinu sve traženija i posjećenija među ljubiteljima skijanja i zimskih sportova. Popularnost je stekla zahvaljujući blizini, magičnoj prirodi i gostoljubivosti domaćina, tako ne čudi da iz godine u godinu sve više skijaša bira Sloveniju za svoj ​​odmor. Turiste koji odaberu Sloveniju očekuju kvalitetne skijaške staze opremljene snežnim topovima, hoteli, apartmani visokog kvaliteta, razne wellness usluge, ukusna hrana i pristupačne cene. Ukoliko želite na kvalitetno skijanje po pristupačnoj ceni uputite se i ove zime u Sloveniju. Već pri samom ulasku u Sloveniji susrešćete se sa sređenim putevima, divnom prirodom, uređenim gradovima i selima, jezerima, planinama i malom, ali čarobnom Jadranskom obalom. Živopisni mediteranski gradovi nižu se na slovenačkom delu zavodljivog jadranskog primorja. Lagana, opuštajuća mondenska atmosfera, modro plavo more i tokom sezone vedro sunčano nebo zasigurno vas očekuju na ovom mestu. Uz mogućnost odmora u nekom od najboljih hotela ili apartmana, uživanja u wellnessu ali i u čarima netaknute prirode i odlično očuvanih starih gradskih jezgara Portotoža, Pirana i Kopra doživećete leto na pravi način.

Aktuelne ponude

ramada-resort-hotel

Date

Wed, May 22, 2024

Departure

Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora, Slovenia

From

374.00€
ramada-hotel-suite

Date

Wed, May 22, 2024

Departure

Borovška cesta 93, 4280 Kranjska Gora, Slovenia

From

323.00€
hotel-špik

Date

Wed, May 22, 2024

Departure

Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek, Slovenia

From

364.00€

Date

Wed, May 22, 2024

Departure

Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek, Slovenia

From

294.00€