Leto 2021 - Discovery Travel - Grčka - Turska - Španija - Kipar - Italija -

Leto

Leto 2021 – Avio i Bus aranžmani!

Leto 2021 sa agencijom Discovery Travel, pronađite sa nama najlepše plaže na obalama Grčke, Turske, Italije, Španije, Egipta, Malte, Kipra, Crnogorskog, Hrvatskogi Slovenačkog primorja. Pronađite ponude za najlepša grčka ostrva, najbolje hotele u Turskoj sa aqua parkom i all inclusive uslugom, letujte na najlepšim Španskim ostrvima: Ibici, Tenerifama i Majorci, hodajte beskrajnim peščanim plažama Egipta u Hurgadi i Šarm el Seiku, osetite mirise mediterana u Italiji, posetite najlepša letovališta na Kipru – Larnaku, Pafos, Aja Napu.

Ovog leta dopustite Mediteranu da vas zavede i provedite svoj odmor uz više sunca i mora nego igde na svetu.
Područje Mediterana prostire se na tri kontinenta i obuhvata Evropu, Afriku i Aziju. Ove destinacije predstavljaju i tri vrlo različite kulture pa je ovo savršena prilika ne samo da zasluženo odmorite već i da uronite u potpuno drugačiji svet.

Ponuda smeštaja na Mediteranu agencije Discovery Travel je raznolika kao i on sam pa će tako svako pronaći nešto za sebe, bilo da tražite dobar provod i noćni život, prelepe plaže za izležavanje i kupanje ili gurmansku ponudu koja će oduševiti i najiskusnijeg sladokusca – Mediteran nudi sve i puno više!

Ukoliko ste zainteresovani za neko putovanje možete nam poslati upit, a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti sa ponudom.

Možete nas i kontaktirati na sledeće telefone +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp).

Popričajte sa nama i odaberite Vaše putovanje.

Aktuelne ponude

Grčka

grcka-slider

Turska

Turska

Španija

Španija

Italija

Italija

Kipar

Kipar

Egipat

Egipat

Tunis

Malta

Hrvatska

Hrvatska

Crna Gora

Crna Gora

Slovenija

Slovenija

Bugarska

Bugarska