Leto 2020 - Discovery Travel - Grčka - Turska - Španija - Kipar - Italija -

Leto

Leto 2020 - Avio i Bus aranžmani!

Leto 2020 sa agencijom Discovery Travel, pronađite sa nama najlepše plaže na obalama Grčke, Turske, Italije, Španije, Egipta, Malte, Kipra, Crnogorskog, Hrvatskog i Slovenačkog primorja. Pronađite ponude za najlepša grčka ostrva, najbolje hotele u Turskoj sa aqua parkom i all inclusive uslugom, letujte na najlepšim Španskim ostrvima: Ibici, Tenerifama i Majorci, hodajte beskrajnim peščanim plažama Egipta u Hurgadi i Šarm el Seiku, osetite mirise mediterana u Italiji, posetite najlepša letovališta na Kipru – Larnaku, Pafos, Aja Napu.

Ovog leta dopustite Mediteranu da vas zavede i provedite svoj odmor uz više sunca i mora nego igde na svetu.
Područje Mediterana prostire se na tri kontinenta i obuhvata Evropu, Afriku i Aziju. Ove destinacije predstavljaju i tri vrlo različite kulture pa je ovo savršena prilika ne samo da zasluženo odmorite već i da uronite u potpuno drugačiji svet.

Ponuda smeštaja na Mediteranu agencije Discovery Travel je raznolika kao i on sam pa će tako svako pronaći nešto za sebe, bilo da tražite dobar provod i noćni život, prelepe plaže za izležavanje i kupanje ili gurmansku ponudu koja će oduševiti i najiskusnijeg sladokusca – Mediteran nudi sve i puno više!

Ukoliko ste zainteresovani za neko putovanje možete nam poslati upit, a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti sa ponudom.

Možete nas i kontaktirati na sledeće telefone +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp) radnim danima od 09h do 19h i subotom od 10h do 15h.

Popričajte sa nama i odaberite Vaše putovanje.

Aktuelne ponude

Grčka

grcka-slider

Turska

Turska

Španija

Španija

Italija

Italija

Kipar

Kipar

Egipat

Egipat

Tunis

Malta

Hrvatska

Hrvatska

Crna Gora

Crna Gora

Slovenija

Slovenija

Bugarska

Bugarska