Halkidiki letovanje - Discovery Travel | Kasandra | Sitonija | Atos

Halkidiki

Halkidiki leto 2022 | Hoteli | Apartmani

Halkidiki leto – Hoteli, vile, kuće i apartmani na Halkidikiju, smeštaj u vilama i hotelima na Kasandri, Sitoniji i Atosu. Odaberite najlepše hotele, vile, privatne kuće i apartmane na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj. Ovde ćete naći veliki broj hotela i kuća, od luksuznih odmarališta do pristupačnih apartmana, a opet svi spremni da zadovolje čak i najzahtevnije posetio

Jedno od najpolularnijih destinacija za letovanje turista iz Srbije i regiona je svakako Halkidiki. Ponuda za letovanje na Halkidikiju agencije Discovery Travel je bazirana na hotele, privatne vile i kuće, apartmane na Kasandri, Sitoniji i Atosu. Pored kvalitetnog smeštaja na Halkidikiju preporučujemo da posetite najlepše plaže na Halkidikiju, kako bi Vaš odmor za letovanje bio potpun. Najlepše plaže na Halkidikiju na poluostrvu Kasandra se nalaze u mestima Nea Kalikratia, Nea Flogita, Nea Moudanja, Afitos, Kalitea, Kriopigi, Hanioti, Paliuri, Fourka. Pored lepih plaža u ovim mestima se nalazi i najbolja ponuda za smeštaj na Kasandri, kuće, vile, hoteli i apartmani. Najlepše plaže na Halkidikiju na poluostrvu Sitonija se nalaze u mestima Neos Marmaras, Gerakini, Psakoudia, Nikiti, Toroni, Sarti, Vurvuru, Akti Elias.
Neke od najlepših plaža na Sitoniji, koje izdvajamo su:
Dukina plaža koja se nalazi severno od mesta Sarti sa direktnim pogledom na poluostrvo Atos.
Kalagoria plaža jedna od najlepših plaža na Halkidikiju, dugačka je 700 m i opasana je borovom šumom
Trani Ammouda peščana plaža blizu mesta Ormos Panagias na Sitoniji, dugačka 2 km bez prirodnog hlada sa belim sitnim peskom.
Lagomandra beach plaža se nalazi blizu mesta Nikiti i Neos Marmaras. Nalazi se direktno ispod poznatih hotela Lagomandra Beach i Lagomandra Hotel & SPA, plaža je okružena borovom šumom sa sadržajima.
Klimataria plaža se nalazi južno od mesta Sarti, jedna od lepših plaža na Sitoniji.
Agridia beach je jedna od najromantičnijih plaža na Halkidikiju, bez prirodnog hlada sa sitnim lepim peskom.
Mega Portokali plaža severno od mesta Sarti, sa prirodnim hladom opasana gustom borovom šumom.
Karidi plaža na jugu mesta Vourvourou, posetite ovu plažu ukoliko želite osećaj Kariba za letovanje na Halkidikiju.
Orange plaža jedna od putnicima najpoznatijih plaža na Sitoniji.

Atos je je treći i najdalji od ”tri prsta” Halkidikija, poznat je po Svetoj Gori koja se vodi kao manastirski posed više od 1000 godina. Hoteli na Atosu se velikom većnom nalaze u okolini grada Uranopolisa. Neki od najboljih i najlepših hotela koje izdvajamo su: Akti Ouranopoli, Alexandros Palace, Hotel Xenia, Aristoteles Resort , Akrathos Beach, Eagles Palace. U blizini poluostrva Atos, nalazi se malo ostrvce Amuliani gde možete provesti svoje letovanje na Halkidikiju. Na ostrvu se nalazi poznati hotel Agionissi Resort sa prelepom i mirnom plažom, odličnom za porodično letovanje na Halkidikiju.

Porodični hoteli na Halkidikiju
Prema našoj oceni u najbolje porodične hotele na Halkidikiju ubrajamo:

Hoteli 3* na Halkidikiju:
Petrino Sutes – Afitos, Naias – Hanioti, Elea Village – Elia, Porfi Beach – Nikiti, Akti Uranopoli – Atos, Akrathos Beach – Atos

Hoteli 4* na Halkidikiju
Possidi Paradise – Posidi, Pallini Beach – Kalitea, Alexander The Great – Kriopigi, Blue Dolphin – Metamorfosi, Lagomandra Hotel, Lagomandra Beach, Agionissi Resort – Amuljani, Xenia hotel – Atos

Hoteli 5* na Halkidikiju
Sani Beach Club – Sani, Pomegranate Spa – Nea Podiea, Possidi Holidays Resort – Posidi, Athena Pallas Village – Nikiti, Porto Carras Sithonia Beach, Porto Carras Meliton – Neos Marmaras, Anthemus Sea – Nikiti, Ikos Olivia – Gerakini, Eagles Palace – Atos, Alexandros Palace – Atos

Kuće na Halkidikiju i vile na Halkidikiju

Za ovu sezonu letovanje u ponudi agencije Discovery Travel su privatne kuće i vile sa bazenom na Halkidikiju. Privatne vile zadovoljavaju potrebe smeštaja nekoliko porodica, uz potpuni konfor i pravu relaksaciju. Sve vile imaju svoj vrt, parking, kompletno opremljen enterijer, parking, bazene i ostale sadržaje. Privatne kuće na Halkidikiju su nešto manjeg konfora, zadovoljavaju potrebe smeštaja jedne do dve porodice zajedno, kompletno su opremljene, neke kuće su sa sopstvenim bazenom.
Za malo veči komfor izdvojili smo luksuzne vile na Halkidikiju, u ponudi su luksuzne vile na Kasandri, Sitoniji i Atosu. Vile na Kasandri se nalaze u mestima Sani, Paliuri, Hanioti, Nea Fokea, Afitos. Vile na Sitoniji se nalaze u mestima Gerakini, Akti Elias, Neos Marmaras, Toroni. Vile na Atosu se nalaze u blizini grada Uranopolisa.
Vile sa bazenom i luksuzne vile na Halkidikiju, pogledajte našu ponudu. Halkidiki vile za iznajmljivanje.
Apartmani autobusom Halkidiki

Pored ostale ponude u ponudi su aranžmani autobusom za Halkidiki sa smeštajem u apartmanima na Kasandri i Sitoniji. Polasci su iz Beograda, Novog Sada i Niša za Halkidiki, sa smeštajem u apartmanima i studijima. Pogledajte naše last minute ponude za apartmane sa autobuskim prevozom.

Prevoz do Halkidikija

Do Halkidikija putnici iz Srbije najčešće koriste sopstveni prevoz kolima, dobro poznatom rutom preko graničnog prelaza Preševo na Srpsko-Makedonskoj granici i dalje preko graničnog prelaza Evzoni na Makedonsko-Grčkoj granici.
Avionski prevoz do Halkidikija je moguć direktnim letom iz Beograda do Soluna, naknadno se može obezbediti transfer do željenog hotela na Halkidikiju. U našoj agenciji možete kupiti avionske karte do Soluna.
Halkidiki autobuski prevoz je najčešći vid prevoza do željenog smeštaja. Organizovani autobuski prevoz do Halkidikija je u ponudi sa polascima iz Novog Sada, Beograda i Niša.

   

Aktuelne ponude

Apartmani

Kasandra-Apartmani

Hoteli

Hoteli-Kasandra

Apartmani

Sitonija-apartmani

Hoteli

Sitonija-hoteli

Apartmani

Atos-apartmani

Hoteli

Atos-hoteli