fbpx

Maldivi

Maldivi – raj Indijskog okeana | Avio karte | Hoteli | Transferi

Maldivi ostrvska država i raj Indijskog okeana, nalaze se 300km od obale Indije i 700km od obale Šri Lanke. Odmor na Maldivima sinonim je za hedonizam i uživanje na beskrajnim belim peščanim plažama, ali i velika turistička atrakcija zbog ponude velikog broja hotela koji su raspoređeni na preko 80 ostrva (od ukupno 1.126). Hoteli na Maldivima se kreću od hotela sa 3 zvezdice do luksuznih hotela sa 5 i 6 zvezdica koji nude svojevrstan luksuz i odličan kvalitet usluge kao što su: privatni transferi brzim brodom ili hidro avionom, restorani pod vodom, ronilački klubovi, bungalovi i vile na vodi, posebni tretmani gostiju i mnoge druge. Temperatura okeana tokom cele godine iznosi oko 27 stepeni, što Maldive čini idealnim mestom za odmor tokom cele godine. Možete se opustiti uz ispijanje koktela na plaži sa pogledom u beskrajni Indijski okean, uživati ispod tropskih palmi koje se njišu na blagom vetru, istraživati veoma bogat podvodni svet flore i faune koja je jedinstveni doživljaj za sve turiste. Veliki broj ljudi iz celog sveta posećuje Maldive jer predstavljaju pravu oazu mira u sred okeana, upravo zbog toga što nema buke, glasne muzike, gužvi na plažama. Aranžmani za Maldive su aktuelni tokom cele godine najčešće kod mladih parova, ali i kod bračnih parova koji žele da provedu svoj medeni mesec na Maldivima uz romantične zalaske Sunca, uživanje u lepotama rajske prirode, na plažama bez gužve i u potpunoj intimi. Glavni grad je Male koji je smeštan u atolu Kaafu koji je ujedno polazna tačka ka mnogobrojnim ostrvima koji čine arhipelag, ali i glavno ostrvo do koga saobraćaju sve internacionalne avio kompanije iz raznih delova sveta.

Najlepši hoteli, beskrajne plaže, čisto i tirkizno more, prelep podvodni svet, uživanje u bungalovima na plaži ili vilama na vodi, netaknuta priroda su samo od nekih razloga zašto Vaše putovanje na Maldive treba da počne sada. Pogledajte našu ponudu aranžmana sa polascima iz Beograda ili gradova koje Vi odaberete i odaberite putovanje koje koje je idealno za Vas.

Sezonalnost

Najbolji period godine za posetu Maldiva je od decembra do aprila meseca.

Period kišne sezone traje od maja do novembra, ali je i taj period preporučljiv za putovanje jer kiše ne traju dugo i ima dosta sunčanih sati. Vremenske uslove na Maldivima možete pogledati na linku: http://www.holiday-weather.com/maldives/averages/

MALÉ PROGNOZA

Letovi i avio kompanije iz Beograda

Vreme trajanja leta iz Srbije je oko 10 sati.

Etihad Airways: letovi su iz Beograda preko Abu Dabija. Stop u Abu Dabiju je uglavnom između 2 do 5 sati. Termini prilikom dolaska i odlazka sa Maldiva su idealni, dolasci su u ranim jutarnjim časovima oko 6h, odlasci su u ranim večernjim časovima oko 19h. Cene avio karata se kreću između 500€ i 700 €

Fly Emirates: letovi su iz Beograda preko Dubaija u codeshare-u sa kompanijom Fly Dubai. Letovi Beograd-Dubai su kompanijom Fly Dubai, letovi Dubai-Maldivi su kompanijom Fly Emirates. Stop u Dubaiju je oko 4h u odlasku i oko 5-7h u povratku. Termini prilikom dolaska i odlaska sa Maldiva su dobri, dolasci su uglavnom rani jutarnji, dok su odlasci u kasnijim večernjim časovima. Cena avio karte za Maldive preko avio kompanije Fly Emirates se kreće oko 700 €

Qatar Airways: letovi su iz Beograda preko Dohe (Katar), stop u Dohi prilikom odlaska je oko 2,5h, dok se u povratku čeka više od 9h (može se uzeti dodatno noćenje u hotelu na aerodromu u Dohi). Termini prilikom dolaska su rani jutarnji, odlasci sa Maldiva su rani večernji oko 19h. Cena avio karte za Maldive preko kompanije Qatar Airways se kreće izmedju 600€ i 800 €

Turkish Airlines: letovi su iz Beograda preko Istanbula, stop u Istanbulu u odlasku i povratku je oko 2-3h. Termini prilikom dolaska na Maldive su rani popodnevni, dok su odlasci kasni večernji. Cena avio karte za Maldive preko kompanije Turkish Airlines se kreće od 600 € do 800 €

Transferi na Maldivima

Transfer od i do hotela je u agenciji Discovery Travel uključen prilikom rezervacije hotela.

Transferi se obavljaju brzim brodom, hidro avionom ili unutrašnjim letom. Molimo da obratite pažnju koji tip transfera je uračunat u Vašu rezervaciju.

*Važna napomena: Transferi nisu mogući noću, ukoliko imate večernji dolazak na Maldive preporučujemo da jedno noćenje rezervišete u hotelu na ostrvu Male.

Vizni rezim za Maldive

Za državljane Srbije viza za Maldive nije potrebna, bez vize se može boraviti do 30 dana. Pasoš (važeći još minimum 6 meseci prilikom ulaska u zemlju)

Usluga na licu mesta

Profesionalni servis nemačkih turoperatora sa kojima agencija Discovery Travel sarađuje ili saradnika lokalne agencije je na usluzi našim putnicima.
Predstavnici govore nemački ili engleski jezik. Usluge koje su na raspolaganju su: doček na aerodromu, poseta u hotelu, 24h raspoloživ broj za hitne slučajeve kao i kontakt agencije u Beogradu, čime je kvalitet i servis osiguran.

Dobro je znati

Jezik – engleski, Dhivehi
Valuta: maldivski rufi (MVR)
Vremenska razlika: CET +4h
Struja: 220V

FIRST MINUTE popusti se kreću i do 40%, pratite nas!

Izdvojena ponuda

Kreiramo putovanja po Vašoj meri. Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, uslugu…

Naši partneri su renomirane vodeće svetske grupacije koje garantuju najviši nivo kvaliteta i sigurnosti našim putnicima. Rezervišite najbolje hotele ONLINE po odličnim cenama!
Za specijalne zahteve pošaljite nam upit na [email protected] ili nas kontaktirajte na +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (viber)

Izdvojili smo za Vas najprodavanije hotele:

Embudu Village ***

7/10/14 noći

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Male Atoll, Embudu, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

South Atoll, Dhidhoofinolhu, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Alif Dhaal Atoll, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Ellaidhoo, Alifu Atoll 20252, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Rangali Island, Rangali 20077, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Reethi Rah, North Malé Atoll, Malé 08440, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Vihamanaafushi, North Male Atoll 08340, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

N 6 45 E 73 10, Hanimaadhoo, Maldives

Datum

Ned, avg 25, 2019

Destinacija

Atmosphere Kanifushi Maldives, Maldives