Dominikanska Republika - Discovery Travel | Avio karte | Punta Cana hoteli

Dominikanska Republika

Dominikana 2019 – Dominikanska Republika – Daleke destinacije | Avio karte | Hoteli

Dominikana – Dominikanska Republika je smeštena u Karipskom moru, nalazi se na ostrvu Hispanjola koje deli sa Haitiem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila, i bila je prva španska kolonija u Srednjoj i Južnoj Americi kao i prvo otkriveno ostrvo na Kolumbovom putovanju.
Prestonica Dominikanske Republike je Santo Domingo, zvanični jezik je španski, ali se lokalno stanovništvo odlično snalazi i kada su u pitanju engleski, francuski i drugi jezici.
Klima na Dominikani je skoro pa idealna preko cele godine – pa se često može čuti da tamo vlada večno leto. Takođe je ovo jedna od najjeftinijih država Kariba. Cene su dosta slične našim.
Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet, ljubazni i veseli domaćini zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati.
Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, Dominikanska Republika nudi sve.

NUDIMO VAM: Boravak u izabranom hotelu u Punta Cani, uslugu All inclusive u hotelu, svakodnevne polaske prema vašoj želji – let iz Beograda ili aerodroma u regionu.

Viza: dobija se na aerodromu, cena je 10 USD po osobi i plaćaju se izlazne takse u iznosu od 20 USD

Jezik:španski, engleski

Klima: tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar, i oktobar kada je sezona uragana)

Valuta: pezos, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)

Vakcina: nije potrebna

Struja: potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)

Kreiramo putovanja po Vašoj meri. Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, uslugu…

Naši partneri su renomirane vodeće svetske grupacije koje garantuju najviši nivo kvaliteta i sigurnosti našim putnicima. Rezervišite najbolje hotele po odličnim cenama!
Za specijalne zahteve pošaljite nam upit na [email protected] ili nas kontaktirajte na +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (viber)

ONLINE PRETRAGA HOTELA