Bugarska leto 2020 - Discovery Travel - Veliki izbor hotela, odlične cene!

Bugarska

Bugarska leto 2020

Na jugoistoku Bugarske nalazi se najmodernije letovalište na crnom moru, na svega 30 km od Burgasa. U prekrasnom peščanom zalivu u obliku polumeseca i dugačkom osam kilometara nalazi se Sunčev Breg.
Severni deo letovališta se uzdiže uz poslednje obronke Stare planine gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas, dok se na južnom delu nastavlja gradić Nesebar u okviru kog se nalazi drevni grad zaštićen od strane UNESCO-a.

U ovom modernom letovalištu sunce rano izlazi i turisti mogu dugo da uživaju u lepoj plaži i povoljnim cenama koje Bugarska nudi.

Temperatura od maja do oktobra: 29 stepeni; Dužina plaže 8 km (ima „plavu zastavicu“); Širina plaže: 40 metara; Obavezno: posetite akvapark i ostrvo Robinzona Krusoa;

Online pretraga smeštaja

Po osnovu administrativnih troškova rezervacije, prikazana cena iz online pretraživača se uvećava za 3%. Za nejasnoće i pitanja kontaktirajte nas putem emaila [email protected] ili putem telefona +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber / WhatsApp)

  Tip putovanja (obavezno)

  Ime i prezime (obavezno)

  Telefon (obavezno)

  Vreme za poziv (obavezno)
  Ukoliko želite da Vas pozovemo u vezi vašeg odmora, kada je najbolje vreme:

  Vaš email (obavezno)

  Destinacija (obavezno)

  Datum polaska (obavezno)

  Broj noći (obavezno)

  Broj odraslih (obavezno)

  Broj dece (datum rođenja obavezan)

  Tip sobe (obavezno)

  Kategorija smeštaja (obavezno)

  Prevoz (obavezno)

  Planirani budžet

  Posebne napomene

  POPUNJAVANJEM OVE FORME VAŠI PRIVATNI PODACI (IME, PREZIME, E-MAIL ADRESA, BROJ TELEFONA) BIĆE SAČUVANI U NAŠOJ BAZI PODATAKA RADI LAKŠE I BRŽE KOMUNIKACIJE SA VAMA. ZA DETALJNIJE INFORMACIJE O TOME KAKO ČUVAMO I ŠTITIMO VAŠE PRIVATNE PODATKE POSETITE NAŠU STRANICU "ZAŠTITA PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI".