Krstarenja, Costa Cruise - Discovery Travel - COSTA KRSTARENJA

Costa Cruise

Costa Cruise

Costa je osnovana 1948. godine,a oduvek je bila poznata po svojim spektakularanim brodovima, raznovrsnom redu plovidbe, dobrodošlici na brodu kao i društvenoj i ekološkoj odgovornosti. Costa brodovi plove pod italijanskom zastavom, a ima ih ukupno 15, svaki sa svojim prepoznatljivim karakteristikama i jedinstvenim stilom. Sa više od 250 destinacija i više od 100 planova krstarenja, možete odabrati krstarenje u bilo kojem delu sveta, od Kariba do Indijskog okeana, od severne Evrope do Dubaija pa sve do Dalekog istoka.

Isprobajte vitalizirajući doručak, uživajte u novom hobiju ili pročitajte novu knjigu u biblioteci broda. Trčite na svežem vazduhu ili se opustite u toploj vodi đakuzija. Ne morate se sada odlučiti. Bogata ponuda na brodu odgovaraće vašim potrebama.Najukusniji italijanski specijaliteti, domaći recepti karakteristični za luke koje brod posećuje, kao i najbolje od internacionalne kuhinje. U svako doba dana ili noći dostupno je nešto što će zadovoljiti vašu kulinarsku znatiželju.. Bio to brz doručak sa roštilja, onaj poslužen u glavnom restoranu, picerija otvorena do kasnih večernjih sati ili gala večera… A za intimnije i ekskluzivnije večere možete se počastiti sofisticiranim menijem iz Club Restorana ili Samsara Restorana.Vodeni tobogani, Grand Prix i golf simulator, društvene igre, sportski turniri i kreativne likovne radionice samo su neke od aktivnosti u ponudi za odrasle. Za najmlađe postoje klubovi koji organizuju zabavu od jutra do večeri. U Mini klubu (3-6g.) i Maxi klubu (7-11) deca se mogu opustiti u zoni Squok kluba. U Teen Junior (12-14) i Teen Klubu ( 15-17) zagarantovana je celodnevna zabava.

Vrste kabina:

Classic – ova kabina je idealan izbor za one koji žele prave stvari i koriste sve što pruža krstarenje. Svi tipovi ovih kabina imaju pristupačnu cenu , sa svim uobičajenim uslugama I sadržajima na brodu.

Premium – smeštene su na prvilegovanim pozicijama na svim palubama i nude mogućnost odabira termina večere, kao i doručak i 24h uslugu u kabini. Obe suluge su na upit i besplatne su.

Samsara – izbor ove kabine vam omogućava neograničen broj ulazaka u spa zonu I restoran Samsara. Ekskluzivne pogodnosti uključene u ovaj paket su i poseban ritual ispijanja čaja, 2 wellness tretmana po vašem izboru, 2 lekcije fitnesa i meditacije i 2 korišćenja UVA solarijuma. Uz sve ovo, naravno, idu i privilegije koje imajum klijenti u Premium kabinama.

Suite – uz prvilegije koje se dobijaju izborom Premium kabine, putnici u Suite kabinama dobijaju i prioritet pri ukrcavanju, ličnog batlera, kao i šampanjac i ukusne poslastice pri dolasku u apartman. Večera vam može biti servirana u apartmanu, možete se opustiti u đakuziju i izabrati jastuk po želji iz brodske ponude jastuka.

FAMILIY VALUE – deca do 18 godina starosti u kabini sa dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cenu.

Doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji:
Classic/Premium – 30% 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)- 50% dete ispod 18 godina s dve odrasle osobe (gornji ležaj) BESPLATNO * Baza za izračun je cena uunutrašnje kabine Classic .

Paketi pića:

Sa EXTRA ALL INCLUSIVE paketom pića lako se namestite u ležaljku, ispružite i uživajte u nekom od raznovrsnih koktela, a uz ručak poručite čašu dobrog vina, za večeru šampanjac. Jedina briga koju imate je kako uživati na odmoru. EXTRA ALL INCLUSIVE paket pića uključuje celokupni asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića na čaše, ali ne uključuje ponudu iz mini bara i neke od vrhunskih marki pića. Cena ovog paketa je 19,50 € po osobi na dan(napojnice su uključene u cenu paketa) – za osobe starije od 18. godina.

ALL INCLUSIVE YOUNG paket pića uključuje celokupni asortiman bezalkoholnih pića na čaše, ponuda iz mini bara nije uključena u paket. Cena paketa je 10 € po osobi na dan (napojnice su uključene u cenu paketa) – za decu od 4- 17 godina.

EXTRA ALL INCLUSIVE paket pića je moguće kupiti samo ako ga kupe sve osobe u istoj kabini.

ALL INCLUSIVE YOUNG paket pića je moguće kupiti u kombinaciji s EXTRA ALL INCLUSIVE paketom pića.

Za istim stolom mogu zajedno da sedeti sve osobe koje su kupile EXTRA ALL INCLUSIVE ili ALL INCLUSIVE YOUNG paket pića.

Aktuelne ponude

LAST MINUTE PONUDA