Blue Villa - Kikladi - Grčka ostrva - Privatne vile - Grčka letovanje

Blue Villa

Special Tour 7/10/14 noći
Andros, Greece Grčka

Objekat je smešten na padini brda u Zorgosu i gleda na reku. Gavrio, luka na ostrvu Andros, nalazi se na oko 17 km. Mesto Baci, s brojnim tavernama i barovima, udaljeno je oko 25 km. Glavni grad ostrva Andros smešten je na oko 50 km. Dostupan je besplatan parking na licu mesta.

Poseduje bazen dužine 21 m i a-la-carte restoran koji služi jela mediteranske kuhinje. Takođe nudi bar pored bazena, koji radi ceo dan. Besplatan bežični internet dostupan je u svim zajedničkim prostorijama.

Opuštajući ambijent u objektu Aegea Blue skladno se spaja s prirodnim okruženjem. Smeštajne jedinice sadrže 32-inčni LCD TV i kuhinju sa šporetom, frižiderom i trpezarijom. Sve jedinice imaju terasu popločanu kamenom, na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani i koja gleda na more ili na lepo uređene vrtove.

Restoran u okviru objekta služi tradicionalna lokalna jela, kao i gurmanska jela pripremljena od svežih proizvoda sa Androsa. Gostima su takođe na raspolaganju veliki izbor koktela i lokalna pića, kao što je cipuro.


SOPSTVENIM PREVOZOM 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • troškove organizacije putovanja,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

 

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 40% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos do pune cene aranžmana, potrebno je uplatiti najkasnije 20 dana pre polaska na put. Za rezervacije napravljene neposredno pre putovanja, tj. u periodu kraćem od 15 dana pre početka usluge, plaćanje u celosti je obavezno izvršiti odmah, nakon potvrde rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

 

Objekat je smešten na padini brda u Zorgosu i gleda na reku. Gavrio, luka na ostrvu Andros, nalazi se na oko 17 km. Parking je besplatan na licu mesta.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!