Akrathos Beach Hotel - Uranopolis - Atos - Grčka letovanje

Akrathos Beach Hotel ****

Special Tour 7/10/14 noći
Ouranoupolis Peripheral Road, Ouranoupoli 630 75, Greece Grčka
Lokacija
Hotel se nalazi na poluostrvu Atos, udaljen je oko 1.2 km od Uranopolisa, oko 8 km od Jerisosa i oko 125 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu.
Ukupna površina hotela je 13.000 kvadrata. Hotelski kompleks se sastoji od više trospratnih zgrada.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica.
Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon, sef (uz doplatu), klima uređaj, set za kafu/čaj (kuvalo za vodu, šolje), WI FI internet, balkon ili terasu.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, taverna, glavni bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, teretana, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela.

Plaža: Hotel je udaljen oko 100 m od šljunkovito-peščane plaže, mostom se prilazi plaži. Ležaljke i sunocobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Usluga
All Inclusive


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Uranopolis – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Uranopolis – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Uranopolis – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel se nalazi na poluostrvu Atos, udaljen je oko 1.2 km od Uranopolisa, oko 8 km od Jerisosa i oko 125 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!