Aldemar Royal Olympian Luxury Resort - Skafidia - Peloponez - Grčka

Aldemar Royal Olympian Luxury Resort *****

Special Tour 7/10/14 noći
Skafidia 271 00, Greece Grčka
Lokacija

Hotel je smešten na oko 150m od peščane plaže i oko 13 kilometara od grada Pirgos. Hotel se nalazi u mestu koje je prekriveno gustim zelenilom.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, frižider, direktnu telefonsku liniju, besplatan bežični internet, sef,kupatilo (fen za kosu) i balkon ili terasu sa pogledom na more ili baštu.

Sadržaj: Sastoji se od dve centralne zgrade, VIP suitova, bungalova i apartmana. Elegantan enterijer, dobra usluga, mini klub za decu, restorani, barovi, bazeni, teniski tereni, večernji program kao i jedan od najboljih u Evropi Spa i Thalasso centara čine ga pogodnim za luksuzan porodičan odmor.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Skafidia – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Skafidia – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Skafidia – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

Hotel je smešten na oko 150m od peščane plaže i oko 13 kilometara od grada Pirgos. Hotel se nalazi u mestu koje je prekriveno gustim zelenilom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!