Amerikan Hotel 4* - Livinjo - Zimovanje 2019 / 2020

Amerikan Hotel ****

Individualno putovanje 7 noći
Via Florin, 77/93, 23041 Livigno SO, Italy Italija Tour Guide: Amerikan Hotel ****
Lokacija
Hotel se nalazi na oko 2km od centra grada. Nije centralno lociran, ali ga blizina staza čini idealnim za skijaše. Udaljen je oko 500m od žičare Caroselo, a ispred hotela je ski lift Amerikan. Stanica ski busa se nalazi u blizini hotela, ima česte polaske do svih ski liftova u ovoj oblasti, uključujući i žičaru Motolino. Hotel je idealno mesto za pobeći od svakodnevnice, za relaksaciju i uživanje u planinskom pejzažu u miru i tišini. Hotel raspolaže sa glavnom hotelskom zgradom i aneks delom (depadansom).

Sadržaj hotela

Smeštaj: Sve sobe su moderno opremljene sa dosta detalja od drveta i kvalitetnih materijala, pružaju osećaj ugodne atmosfere. Sve sobe poseduju: TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen za kosu. Neke sobe imaju i balkon.

Sadržaj: Hotel poseduje: recepciju, restoran, bar, sef, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), ski depo, wellness centar (jacuzzi, sauna, biosauna, tursko kupatilo, aromatični tuševi, relaks zona).

Napomena: Obavezna doplata za decu do 2 godine – 10€ po osobi po noći (obroci uključeni u cenu).
U periodima od 30.11.-21.12.2019. i 11.04.-18.04.2020. – 6-dnevni ski pass je uključen u cenu.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj na bazi 7 noćenja u izabranoj sobi na bazi polupanisona (doručak – švedski sto, večera – meni, uključena svečana novogodišnja večera);
  • korišćenje saune-wellnessa (samo za osobe preko 14 godina), bazena, ski shutle busa, Wi-Fi interneta.

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji;
  • boravišnu taksu (osim ako cenovnikom nije drugacije predvidjeno) – plaćanje na recepciji;
  • ski pass (na upit);
  • pića tokom obroka i ostale dodatne usluge;
  • obavezna doplata za decu do 2 godine – 10€ po osobi po noći (obroci uključeni u cenu);
  • fakultativne izlete i individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – LIVINJO
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan – do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan LIVINJO- BEOGRAD
Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNE NAPOMENE:
• Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
• Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu sa izuzecima nedelja na nedelju. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a kod nekih hotela i kasnije, a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Konačna uplata mora biti izvršena najkasnije 15 dana pre puta. Putnici koji ne izvrše celokupnu uplatu zaključno sa 15 dana pre polaska na put, smatraju se odustalim. Rezervaciju se tretira kao otkazana, a naplaćeni avans od 40% zadržava.
• Ako putnici otkažu putovanje iz bilo kog razloga, sami snose otkazne troškove i to:
– 30 – 14 dana pre puta = 40%
– 13 – 8 dana pre puta = 60%
– 7 – 4 dana pre puta = 80%
– 3 – 0 dana pre puta = 100%
• Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, osim ako je drugačije naglašeno. U većini hotela moguće je dodati jedan ili dva pomoćna kreveta u sobu, što utiče na komfor smeštaja. U cenovniku je na nekim mestima naglašeno: soba za 2-3, ili 2-4 osobe. Podrazumeva se da se radi o ukupnom broju osoba, računajući i decu. Dva kreveta su normalne veličine, ostali su pomoćni.
• Slike soba u brošuri i na sajtu su tu radi osnovne informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da ne mora znaćiti da će smeštaj biti u sobi sa slike.
• U manjim hotelima, apartmanskim kućama i pansionima, recepcija ne radi 24h dnevno, tako da treba stići tokom dana, a ako to nije moguće, obavezno unapred napomenuti u agenciji.
• U opisanim zimskim centrima neće biti predstavnika agencije.
• Za boravak u periodu Božičnih i Novogodišnjih praznika, u većini hotela je obavezna doplata za gala večeru. Informacija o iznosu i mestu plaćanja biće data prilikom formiranja ukupne cene aranžmana. Boravišna taksa se u većini hotela i apartmana plaća na licu mesta.
• U apartmanima je u većini slučajeva obavezna doplata za završno čišćenje. Uobičajeno je plaćanje depozita vlasniku apartmana, za slučaj eventualne štete. Depozit se na kraju boravka vraća.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
• Bezbednost na skijalištima: skijaši koji odlutaju sa pista predvidjenih za skijanje se izlažu riziku od kasne reakcije službi spasavanja u slučaju lavine. Po mogućstvu treba koristiti opremu za spasavanje kao što su biperi, koji su najlakši način za lociranje i koji omogućavaju službama da brzo reaguju.

Hotel se nalazi na oko 2km od centra grada. Udaljen je oko 500m od žičare Caroselo, a ispred hotela je ski lift Amerikan.
Od 612.00€ OD 612.00€ /person
× 612.00€ = 612.00€

POŠALJITE UPIT

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!