Anthemus Sea Hotel 5* - Sitonija - Grčka letovanje

Anthemus Sea Hotel *****

Special Tour 7/10/14 noći
Elia Nikitis 630 88, Greece Grčka
Lokacija
Hotel zauzima površinu od 40 000 m² , nalazi se u malom zalivu na Elia plaži 10-tak kilometara od Nikitija, oko 6 km od Neos Marmarasa i oko 105 km od Soluna. Kompleks se sastoji od dve trospratne zgrade, centralnom zgradom i delom sa apartmanima.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 208 smeštajnih jedinica.
Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, frižider /mini bar, internet, sef, aparat za kafu /čaj, fen za kosu i imaju kupatilo sa tušem ili kadom i terasu ili verandu sa pogledom na more ili vrtove oko objekta.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi, lift, biblioteka, bašta, menjačnica, parking (besplatan), mini market, wi fi besplatan u javnim delovima hotela, glavni restoran, a la carte restoran, glavni bar, snack bar, cafe, taverna, bar pored bazena, bar na plaži, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, dečija animacija, stolice za hranjenje u restoranu, mini klub (od 4-12 godina), dečije igralište, TV sala, igraonica, piano bar, teretana, teniski teren, odbojka, stoni tenis, pikado, aerobik i joga. Uz doplatu: usluga pranja veša, doktor na poziv, rent a car, iznajmljivanje bicikala, iznajmljivanje čamaca, unutrašnji bazen, bilijar, vodeni sportovi, časovi ronjenja, spa centar, hammam, sauna, masaža, hidromasaža, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, sala za konferencije.

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži (nagrađena plavom zastavicom za kvalitet plaže).
Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Napomena: Deci ispod 12 god. nije dozvoljen boravak u hotelu.

Usluga
Polupansion – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Tokom večere-piće uz doplatu.


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Elia Nikitis– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Elia Nikitis – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Elia Nikitis – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel zauzima površinu od 40 000 m² , nalazi se u malom zalivu na Elia plaži 10-tak kilometara od Nikitija i oko 6 km od Neos Marmarasa.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!