Apart - Hotel Nebeska Stolica 2 - Kopaonik - Zimovanje 2019 / 2020

Apart – Hotel Nebeska Stolica 2 ****

Special Tour 7 noći
Kopaonik 36354, Serbia Srbija Tour Guide: Apart - Hotel Nebeska Stolica 2 ****
Lokacija

Apartmani Nebeska Stolica 2 se nalaze na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac), udaljeni su oko 250 m od hotela Grand i centra Kopaonika. Jedan je od retkih ski in&ski out objekata na Kopaoniku.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Objekat raspolaže sa 40 savremeno opremljenih apartmana, različite strukture od 2-7 osoba. Enterijer apartmana je rađen kao u objektu Nebeska stolica 1 sa opremom nove generacije.
Sve sobe su opremljene kuhinjom sa šporetom, frižiderom, posuđem, sto za ručavanje, TV, kupatilo sa tušem, fen.

Sadržaj: Recepcija, besplatni wi-fi internet, skijašnica, ski rental. Pored pansionskog restorana “Central” gosti mogu uživati i u ponudi nacionalne kuhinje u restoranu “Krčma u planini”.

Napomena: Za prevoz prtljaga, od parkinga do objekta, brine služba hotela. Potrebno ih je pozvati kada se pristiže na planinu kako bi se organizovao transport prtljaga. Gosti hotela idu do objekta sami, nije moguće doći automobilom do samog objekta.
Nakon izvršene rezervacije, izmene su moguće samo uz saglasnost organizatora i hotelijera, a uz naknadu od 10% cene.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI AUTOBUSOM
iz Beograda ili Novog Sada


CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u apartmanu/studiju/sobi na bazi izabrane usluge;

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Boravišnu taksu – odrasli 100.00 din. po osobi po noci, deca 7-15 placaju 50.00 din. po osobi po noci, deca do 7 god. besplatno.
  • osiguranje iznosi 50.00 din. po osobi po noci, placaju i deca i odrasli. Placanje na recepciji hotela.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – KOPAONIK
Dolazak na Kopaonik i smeštaj u apartman posle 15 sati.
2. dan – do poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge
Poslednji dan KOPAONIK – BEOGRAD
Napuštanje apartmana do 9 sati.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

OPŠTE NAPOMENE:
Cenovnik obuhvata: individualni cenovnik gde putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka u hotelu. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Roditelji su dužni da prezentuju zdravstvenu knjižicu deteta.
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Apartmani Nebeska Stolica 2 se nalaze na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac), udaljeni su oko 250 m od hotela Grand i centra Kopaonika.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!