Apartmani Kolpinghaus - Kicbil - Zimovanje 2019 / 2020

Apartmani Kolpinghaus

Special Tour 7 noći
Josef-Pirchl-Straße 16, 6370 Kitzbühel, Austria Austrija Tour Guide: Apartmani Kolpinghaus
Lokacija

Veliki hotel apartmanskog tipa, nalazi se u centru Kicbila, u blizini istorijskog centra grada i pešačke zone.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Svi apartmani (~23-55m²) poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, opremljenu kuhinju, kafemat, mikrotalasnu. Postoje apartmani sa jednom spojenom dnevnom i spavaćom sobom, kao i odvojenom dnevnom i spavaćom sobom. Neki apatmani imaju sofu na razvlačenje i krevete na sprat. Moguć najam bade mantila i papuča uz doplatu. Posteljina se menja 1x nedeljno. Apartmani nemaju peškire.

Sadržaj: Recepcija, WLAN internet u reonu recepcije, lift, hotel nema parking (postoji parking na oko 500m sa ograničenim brojem-do popune mesta, javni parking je na oko 1km).

Usluga
Najam


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
 • Smeštaj u apartmanu na bazi najma.

 

CENA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
 • dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji;
 • boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije predvidjeno);
 • doplatu za Božićnu / novogodišnju svečanu večeru;
 • autobuski prevoz;
 • ski pass (na upit);
 • fakultativni izleti i individualni troškovi;
 • obavezna doplata za završno čišćenje apartmana – 60€ po apartmanu (plaćanje u agenciji);
 • depozit za apartman – 100€ po apartmanu (plaćanje na licu mesta);
 • doplata za dolaske nakon 20.00h – 20€ po apartmanu po satu (plaćanje na licu mesta).

 

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – KICBIL
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan – do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan KICBIL – BEOGRAD
Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNE NAPOMENE:
• Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
• Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu sa izuzecima nedelja na nedelju. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a kod nekih hotela i kasnije, a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Konačna uplata mora biti izvršena najkasnije 15 dana pre puta. Putnici koji ne izvrše celokupnu uplatu zaključno sa 15 dana pre polaska na put, smatraju se odustalim. Rezervaciju se tretira kao otkazana, a naplaćeni avans od 40% zadržava.
• Ako putnici otkažu putovanje iz bilo kog razloga, sami snose otkazne troškove i to:
– 30 – 14 dana pre puta = 40%
– 13 – 8 dana pre puta = 60%
– 7 – 4 dana pre puta = 80%
– 3 – 0 dana pre puta = 100%
• Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, osim ako je drugačije naglašeno. U većini hotela moguće je dodati jedan ili dva pomoćna kreveta u sobu, što utiče na komfor smeštaja. U cenovniku je na nekim mestima naglašeno: soba za 2-3, ili 2-4 osobe. Podrazumeva se da se radi o ukupnom broju osoba, računajući i decu. Dva kreveta su normalne veličine, ostali su pomoćni.
• Slike soba u brošuri i na sajtu su tu radi osnovne informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da ne mora znaćiti da će smeštaj biti u sobi sa slike.
• U manjim hotelima, apartmanskim kućama i pansionima, recepcija ne radi 24h dnevno, tako da treba stići tokom dana, a ako to nije moguće, obavezno unapred napomenuti u agenciji.
• U opisanim zimskim centrima neće biti predstavnika agencije.
• Za boravak u periodu Božičnih i Novogodišnjih praznika, u većini hotela je obavezna doplata za gala večeru. Informacija o iznosu i mestu plaćanja biće data prilikom formiranja ukupne cene aranžmana. Boravišna taksa se u većini hotela i apartmana plaća na licu mesta.
• U apartmanima je u većini slučajeva obavezna doplata za završno čišćenje. Uobičajeno je plaćanje depozita vlasniku apartmana, za slučaj eventualne štete. Depozit se na kraju boravka vraća.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
• Bezbednost na skijalištima: skijaši koji odlutaju sa pista predvidjenih za skijanje se izlažu riziku od kasne reakcije službi spasavanja u slučaju lavine. Po mogućstvu treba koristiti opremu za spasavanje kao što su biperi, koji su najlakši način za lociranje i koji omogućavaju službama da brzo reaguju.

Veliki hotel apartmanskog tipa, nalazi se u centru Kicbila, u blizini istorijskog centra grada i pešačke zone.  Apartmani nemaju peškire.
Please Contact Us for Price
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!