Apartmani Le Mejiotel - Les 2 Alpes - Zimovanje 2019 / 2020

Apartmani Le Mejiotel

Special Tour 7 noći
6 Pl. des deux Alpes, 38860 Mont-de-Lans, France Francuska Tour Guide: Apartmani Le Mejiotel
Lokacija
Apartmani Le Meijotel nalaze se u strogom centru Les 2 Alpes-a. Apartmani su SKI IN i udaljeni su oko 150m od Jandri, prve žičare. Gradski bazen i klizalište (besplatni ulaz sa 6-dnevnom ski passom) nalaze se na oko 300m od apartmana. Brojni sadržaji u neposrednoj blizini (restorani, trgovine, pubovi…). European Ski & Snowboard škola udaljena je oko 400m od apartmana.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Apartmani imaju opremljenu kuhinjsku nišu (masina za sudje, mikrotalasna, sporet, frizider), kupatilo sa kadom, toalet.

Studio za 2-4 osobe velicine oko 25–30 m², predsoblje sa krevetom na sprat i garderobom, dnevno-spavaća soba as ležajem na izvlačenje za 2 osobe, balkon

Apartman za 4-6 osoba velicine oko 45-50 m², predsoblje sa krevetom na sprat i garderobom, dnevno-spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, balkon.

Apartman za 6-8 osoba velicine oko 55 m², dnevni boravak: sofa na razvlačenje (2 osobe), 2 spavaće sobe sa duplim ležajem, kabina sa krevetom na sprat, kuhinja.

Sadržaj: Skijašnica, spoljašnji parking.

Usluga
Najam


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI AUTOBUSOM
iz Beograda


CENA OBUHVATA:
 • Najam studija/apartmana;
 • ski pass 6 dana GRAND GALAXIE ( osim u Les 2 Alpes mogućnost skijanja 2 dana u Alpe d’Huez, 1 dan u Serre Chevalier, Puy St Vincent, Montgenevre/Voie Lactee/Sestriere);
 • autobuski prevoz Beograd-Les 2 Alpes-Beograd;
 • 1 ulaz dnevno na bazen (spoljašnji);
 • 1 ulaz dnevno na klizalište.

 

CENA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
 • boravišnu taksu – 5.81eur po osobi za 7 dana – placanje na licu mesta;
 • peškire;
 • posteljinu;
 • konačno čišćenje – ukoliko smeštaj ne očistite sami;
 • depozit 300eur – 600eur po apartmanu – plaćanje na licu mesta.

Autobuski prevoz

03.01. – petak – Beograd – Les 2 Alpes
Sastanak grupe u 16:30h na parkingu iza pumpe Zmaj (na autoputu) kod marketa Roda. Polazak u 17:00h. Nocna voznja sa usputnim zadrzavanjima radi obavljanja granicnih formalnosti.
04.01. – subota – Briancon – Les 2 Alpes
U kasnim prepodnevnim/ranim popodnevnim satima pauza u trajanju od 2 sata u Briancon-u radi kupovine namirnica.Nastavak ka Les 2 Alpes. Predvidjeno vreme dolaska u Les 2 Alpes je posle 17h. Po dolasku preuzimanje kljuceva i skipass-a i smestanje u studija/apartmane. Nocenje.
05.01. – 10.01.- nedelja – petak – Les 2 Alpes
Slobodno vreme za individualne aktivnosti
11.01. subota – Les 2 Alpes – Beograd
Napustanje smestaja do 09:00h. Polazak za Beograd u 10h. Voznja sa usputnim zadrzavanjima radi obavljanja granicnih formalnosti I pauza.
12.01. – nedelja – Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima. Kraj programa.

Cene za paket aranžmane izražene u evrima (€)
datum od – do03.01.
12.01.
APARTMAN ZA 6 OSOBA (NA)
Odrasli389
APARTMAN ZA 7 OSOBA (NA)
Odrasli419
APARTMAN ZA 8 OSOBA (NA)
Odrasli399
STUDIO ZA 2 OSOBE (NA)
Odrasli489
STUDIO ZA 3 OSOBE (NA)
Odrasli419
STUDIO ZA 4 OSOBE (NA)
Odrasli389
APARTMAN ZA 4 OSOBE (NA)
Odrasli439
APARTMAN ZA 5 OSOBA (NA)
Odrasli409

UMANJENJE ZA NESKIJASE 150EUR PO OSOBI

USLOVI PLAĆANJA:
– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 20 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; na jednake mesečne rate (do 6 mesečnih rata), (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće svakog 10./20./30. u mesecu. ). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”. Cena za “Rani Buking“ je važeća (po uslovima hotela) samo uz uplatu od 50% do 100% od ukupne cene aranžmana kod većine hotela.

 

Apartmani Le Meijotel nalaze se u strogom centru Les 2 Alpes-a. Apartmani su SKI IN i udaljeni su oko 150m od Jandri, prve žičare.
Please Contact Us for Price
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!