Athens Coast Hotel - Atinska regija - Glifada - Grčka letovanje

Athens Coast Hotel ****

Special Tour 7/10/14 noći
Grigoriou Lampraki 25, Glifada 166 75, Greece Grčka
Lokacija
Hotel se nalazi u mondenskom predgrađu Atine, čuvenoj Glifadi, na oko 14 km udaljenosti od čuvenog Trga Sintagma, centra grčke prestonice. Stanica tramvaja, koji spaja Glifadu i centar Atine, udaljena je oko 100 m od hotela, a plaža na kojoj se nalazi i jedan od najpoznatijih barova Balux je oko 600 m od hotela. U neposrednoj blizini su restorani, pekare, kafići, ali i prodavnice svetski poznatih brendova. Internacionalni aerodrom u Atini je udaljen oko 23 km.
Sadržaj hotela

Smeštaj: U svakoj od 63 moderno uređene sobe gosti mogu koristiti: kupatilo (fen za kosu), balkon, klima uređaj, telefon, frižider, SAT TV, bežični internet, sef (uz doplatu), ketler. Sobe su namjenjene za smeštaj  dve do četiri osobe – francuski krevet ili dva standardna kreveta i sofa na razvlačenje.

Sadržaj: Hotel je kompletno renoviran 2017. godine. Gosti mogu koristiti spoljašnji bazen, bar, restoran, internet kutak, a na raspolaganju su im i menjačnica, Wi-Fi internet konekcija i javni parking u neposrednoj blizini hotela. Usluga pranja i peglanja veša je dostupna na zahtev gostiju, uz doplatu.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Individualni troškovi i međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstava za higijenu;
  • fakultativne izlete i boravišna taksa u Grčkoj (od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju, cena;
  • boravišnu taksu koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*, 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.

 

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Glifada – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Glifada – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Glifada – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel se nalazi u mondenskom predgrađu Atine, čuvenoj Glifadi, na oko 14 km udaljenosti od čuvenog Trga Sintagma, centra grčke prestonice.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!