Athos Villas - Halkidiki - Atos - Privatne vile - Grčka letovanje

Athos Villas

Special Tour 7/10/14 noći
Nea Roda 630 75, Greece Grčka

Athos Villas se nalazi na poluostrvu Atos, u blizini čarobne peščane plaže Komca, samo nekoliko kiometara od mesta Nea Roda.

Kompleks čini 11 modernih, super luksuznih vikendica, opremljenih i nameštenih za boravak u toku svih godišnjih doba. Vile su izgrađene pored mora među maslinama i bresta.

Athos Ville se sastoje iz 2 spavaće sobe sa jednim krevetom za dve osobe i dva za jednu. Svaka vila se sastoji i iz prostrane dnevne sobe, poptuno opremljene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom ili kadom i odvojene terase.

Athos Deluxe Vile se sastoje od 2 spavaće sobe jednim krevetom za dve osobe i dva za jednu. Deluxe vile imaju dnevnu sobu sa kaminom, potpuno opremljenu kuhinju, spavaću sobu i kupatilo sa tuš kabinom na glavnom spratu. Drvene unutrašnje stepenice vode na sprat. Tamo su spavaća soba i kupatilo sa tuš kabinom. Vile imaju privatnu terasu, balkon i baštu.

Athos Executive Vila ima dva sprata. Prvi sprat se sastoji iz velike nameštene dnevne sobe sa kaminom, potpuno opremljenom kuhinjom, jednom spavaćom sobom, jednim kupatilom sa tuš kabinom. Vile imaju privatnu terasu, balkon i baštu.

Sve sobe su opremljene zasebnim klima uređajima, centralnim grejanjem, dublim krevetom, kupatilom sa tuš kabinom, kozmetiku u kupatilu, peškirima i posteljinom, bade mantilima i papučama, bežičnim internetom, fenom, ogledalom za šminkanje, krevecom za bebe na upit, električnim sefom, potpuno opremljenom kuhinjom, veš mašinom, mašinom za pranje sudova, frižiderom i frizom, parnom peglom i daskom za peglanje, LCD TV-om u dnevnim sobama i u jednoj od spavaćih soba u svakoj vili, satelitskom TV, DVD plejerom, stolicama i sedećim delom na terasama.


SOPSTVENIM PREVOZOM  

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • prevoz do odredišta,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

 

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vriši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene.Preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre početka putovanja: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

*Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.

NAPOMENE:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.

*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, (kasni dolazak): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka. U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.zeustravel.rs

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.

*Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori, Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd -Paralia. Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

*U zavisnosti od broja putnika za Kassandru/Sithoniju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod grada Nea Moudania

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

Athos Villas se nalazi na poluostrvu Atos, u blizini čarobne peščane plaže Komca, samo nekoliko kiometara od mesta Nea Roda.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!