Avala Resort & Villas - Budva - Crna Gora - Letovanje

Avala Resort & Villas ****

Special Tour 7/10/14 noći
Mediteranska, Budva, Montenegro Crna Gora
Lokacija

Avala Resort & Villas se nalazi u blizini jedne od najpoznatijih plaža na crnogorskom primorju, Mogrena i Starog grada.
Hotel je moderno opremljen i sastoji se od glavne zgrade i 5 redova vila.
Vile se nalaze se na brežuljku, neposredno iznad hotel Avala do kojih se dolazi pokretnim stepenicama.

NAPOMENA: Obavezan depozit u iznosu od 100 evra po osobi, ostavlja se na recepciji hotela.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima-uređaj, kupatilo, fen, telefon, TV, mini bar (uz doplatu), bade-mantil i papuče, sef, Wi-Fi internet.

Standardne sobe su površine oko 28 m², a superior od 48m² – 56 m².
Superior soba ima dve prostorije, dnevni boravak i spavaću sobu.
Standard vila je površine oko 55m² i sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe.

Sadržaj: Recepcija, restoran, dva otvorena bazena, zatvoreni bazen, spa centar (uz doplatu),fitnes centar, sauna (uz doplatu), tursko kupatilo(uz doplatu), parking (uz doplatu).
U okviru kompleksa nalaze se restoran i bazen za goste koji borave u vilama. Vile su potpuno su renovirane.
Hotel poseduje panoramski lift, kojim gosti hotela dolaze iz glavne zgrade do plaže.
Ležaljke i suncobrani su besplatni na plaži Ričardova glava.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Budva– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Budva – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Budva – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNO:
Opisi hotela ili apartmana, tj. smeštajnih jedinica su u dodatku kataloga ili na našem zvančnom web site, koji je sastavni deo programa putovanja. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Hotel se nalazi u blizini jedne od najpoznatijih plaža na crnogorskom primorju, Mogrena i Starog grada. Sastoji se od glavne zgrade i 5 redova vila.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!