The Barefoot Eco Hotel ****

Paket aranžman 7/10/14 noći
N 6 45 E 73 10, Hanimaadhoo, Maldives The Barefoot Eco Hotel **** Tour Guide: The Barefoot Eco Hotel ****
Lokacija
Hotel Barefoot Eco se nalazi na obali ostrva Hanimaadhoo.
Sadržaj hotela

Hotel: Eko hotel The Barefoot u ponudi ima miran i udoban smeštaj i privatnu plažu. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi, mirne i udobne jedinice. Na privatnoj hotelskoj plaži gosti mogu uživati u raznim aktivnostima, među kojima su ronjenje, vožnja kanuom i sl.

Sve su smještajne jedinice klimatizirane i imaju vlastiti balkon/terasu, ormar, sef, mini bar, radni sto i prostor za sedenje sa kaučom. Vlastita kupatila uključuju tuš, fen, peskire i besplatan kozmetički pribor.
Seaside room: 44 m²
Klimatizovana dvokrevetna soba sa bračnim krevetom ima vlastiti ulaz. Sa širokih kliznih vrata pruža se pogled na drvenu verandu. Soba se nalazi na svega nekoliko koraka od plaže.
Sadržaji sobe: popločani deo dvorišta, pogled na more, pogled na vrt, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, privatni ulaz, garderoba/ormar, tuš kabina, fen, besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskiri. Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.
Beachfront: 50 m²
Klimatizovana soba ima terasu s pogledom na more, ormar, sef, mini bar, radni sto i prostor za sedenje sa kaučom. U vlastitom kupatilu na raspolaganju su fen, peskiri i besplatan kozmetički pribor.
Sadržaji sobe: pogled, pogled na more, terasa, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, povezane sobe, privatni ulaz, garderoba/ormar, kauč na rasklapanje, tuš kabina, fen, besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskiri, čitava jedinica nalazi se u prizemlju. Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.
Ocean view: 50 m²
Ova klimatizovana soba ima terasu s pogledom na okean, ormar, sef, mini bar, radni sto i prostor za sedenje sa kaučom. U vlastitom kupatilu na raspolaganju su fen, peskiri i besplatan kozmetički pribor.
Sadržaji sobe: pogled, pogled na more, terasa, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, povezane sobe, privatni ulaz, garderoba/ormar, kauč na rasklapanje, tuš kabina, fen, besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskiri, Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.
Family room: 100 m²
Ova prostrana i klimatizirana soba ima balkon/terasu s pogledom na more, ormar, sef, mini bar, radni stol i prostor za sjedenje s kaučom. U vlastitoj kupaonici na raspolaganju su sušilo za kosu, ručnici i besplatan kozmetički pribor.
Smještajne jedinice ove vrste nalaze se u prizemlju i na gornjem spratu.
Sadržaji sobe: balkon, pogled, pogled na more, terasa, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, povezane sobe, privatni ulaz, garderoba/ormar, kauč na rasklapanje, tuš kabina, fen besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskire, čitava jedinica nalazi se u prizemlju. Besplatni WiFi dostupan je u celom hotelu.

Zabava: Gosti se mogu opustiti pored otvorenog bazena ili uz prijatnu masažu u spa centru.

Sport & fitness: Gosti mogu koristiti fitnes centar ili iznajmiti bicikl i istraživati okolinu.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

The Barefoot Eco Hotel se nalazi na obali ostrva Hanimaadhoo.

Slične ponude

villa-aphrodite

Villa Aphrodite

 7/10/14 noći

Bellevue Villas

 7/10/14 noći
Pošaljite upit za cenu

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!