The Barefoot Eco Hotel - Maldivi - Daleke destinacije

The Barefoot Eco Hotel ****

Daily Tour 7/10/14 noći
N 6 45 E 73 10, Hanimaadhoo, Maldives The Barefoot Eco Hotel **** Tour Guide: The Barefoot Eco Hotel ****
Lokacija
Hotel Barefoot Eco se nalazi na obali ostrva Hanimaadhoo.
Sadržaj hotela

Hotel: Eko hotel The Barefoot u ponudi ima miran i udoban smeštaj i privatnu plažu. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi, mirne i udobne jedinice. Na privatnoj hotelskoj plaži gosti mogu uživati u raznim aktivnostima, među kojima su ronjenje, vožnja kanuom i sl.

Sve su smještajne jedinice klimatizirane i imaju vlastiti balkon/terasu, ormar, sef, mini bar, radni sto i prostor za sedenje sa kaučom. Vlastita kupatila uključuju tuš, fen, peskire i besplatan kozmetički pribor.
Seaside room: 44 m²
Klimatizovana dvokrevetna soba sa bračnim krevetom ima vlastiti ulaz. Sa širokih kliznih vrata pruža se pogled na drvenu verandu. Soba se nalazi na svega nekoliko koraka od plaže.
Sadržaji sobe: popločani deo dvorišta, pogled na more, pogled na vrt, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, privatni ulaz, garderoba/ormar, tuš kabina, fen, besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskiri. Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.
Beachfront: 50 m²
Klimatizovana soba ima terasu s pogledom na more, ormar, sef, mini bar, radni sto i prostor za sedenje sa kaučom. U vlastitom kupatilu na raspolaganju su fen, peskiri i besplatan kozmetički pribor.
Sadržaji sobe: pogled, pogled na more, terasa, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, povezane sobe, privatni ulaz, garderoba/ormar, kauč na rasklapanje, tuš kabina, fen, besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskiri, čitava jedinica nalazi se u prizemlju. Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.
Ocean view: 50 m²
Ova klimatizovana soba ima terasu s pogledom na okean, ormar, sef, mini bar, radni sto i prostor za sedenje sa kaučom. U vlastitom kupatilu na raspolaganju su fen, peskiri i besplatan kozmetički pribor.
Sadržaji sobe: pogled, pogled na more, terasa, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, povezane sobe, privatni ulaz, garderoba/ormar, kauč na rasklapanje, tuš kabina, fen, besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskiri, Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.
Family room: 100 m²
Ova prostrana i klimatizirana soba ima balkon/terasu s pogledom na more, ormar, sef, mini bar, radni stol i prostor za sjedenje s kaučom. U vlastitoj kupaonici na raspolaganju su sušilo za kosu, ručnici i besplatan kozmetički pribor.
Smještajne jedinice ove vrste nalaze se u prizemlju i na gornjem spratu.
Sadržaji sobe: balkon, pogled, pogled na more, terasa, telefon, sef, klima-uređaj, radni sto, ventilator, povezane sobe, privatni ulaz, garderoba/ormar, kauč na rasklapanje, tuš kabina, fen besplatan toaletni pribor, WC, kupatilo, mini bar, peskire, čitava jedinica nalazi se u prizemlju. Besplatni WiFi dostupan je u celom hotelu.

Zabava: Gosti se mogu opustiti pored otvorenog bazena ili uz prijatnu masažu u spa centru.

Sport & fitness: Gosti mogu koristiti fitnes centar ili iznajmiti bicikl i istraživati okolinu.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem.

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

The Barefoot Eco Hotel se nalazi na obali ostrva Hanimaadhoo.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!