Bull Hotel Reina Isabel & Spa - Gran Kanarija - Španija letovanje

Bull Hotel Reina Isabel & Spa ****

Individualno putovanje 7/10/14 noći
Calle Alfredo L Jones, 40, 35008 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas, Spain Španija Tour Guide: Bull Hotel Reina Isabel & Spa ****
Lokacija
Hotel Reina Isabel, koji se nalazi pored plaže Las Kanteras u mestu Las Palmas. Bioskop El Muelle nalazi se na 5 minuta hoda od hotela Reina Isabel, a do terena za golf Las Palmeras može da se dođe za 8 minuta. Aerodrom Gran Kanarija udaljen je oko 25 minuta vožnje.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Klimatizovane sobe hotela Reina Isabel imaju parket, balkon, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Sadržaj:  Gosti mogu besplatno da koriste parking i WiFi. Gostima mogu besplatno da se obezbede suncobrani, peškiri i ležaljke za plažu. Hotel služi doručak na bazi švedskog stola koji uključuje kafu, vodku i svež sok od narandže. Na raspolaganju su takođe večere na bazi švedskog stola i à-la-carte restoran. Hotel ima bar pored bazena i bar sa terasom pored plaže.

Sportsko-zabavni sadržaj: Hotel nudi bazen na vrhu krova, besplatno korišćenje spa centra i teretane, kao i terasu za sunčanje sa pogledom na Atlantski okean.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion


Avio prevoz (redovne avio linije)
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • boravišnu taksu – plaća se na recepciji hotela
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – GRAN KANARIJA

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Gran Kanariju sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – GRAN KANARIJA

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/letovanja/spanija/gran-kanarija/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 30% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel Reina Isabel, koji se nalazi pored plaže Las Kanteras u mestu Las Palmas. Aerodrom Gran Kanarija udaljen je oko 25 minuta vožnje.
Pošaljite upit za cenu

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!