Charm Beach Hotel - Bodrum - Turska letovanje - Avio aranžmani

Charm Beach Hotel ****

Daily Tour 7/10/14 noći
Akyarlar Kemer Mevki No:115, Turgutreis, Charm Beach Hotel, 48960 Muğla, Turkey Turska
Lokacija
Charm Beach Hotel je otvoren 1990. godine, ali je potpuno renoviran 2015. Udaljen je oko 58 km od aerodroma u Bodrumu, oko 23 km od centra grada i oko 6 km od mesta Turgutreis.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel čini 9 trospratnih blokova sa ukupno 94 standardne sobe sa pogledom na vrt i more (površine 18-21 m2, za maksimum 2+1 osobu) i 12 dvosobnih porodičnih soba (površine 32 m2, dve sobe odvojene vratima, za maksimum 4 osobe). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, satelitski TV, sef (plaća se), mini-bar (voda, osvežavajuća pića – besplatno, dnevno punjenje), fen za sušenje kose, balkon ili terasa.

Sadržaj: Osnovni restoran, a la carte restoran (turski – besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), 2 bara, spoljašnji bazen, WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), teretana, aerobik, akvabik, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, bilijar, pikado, animacije, diskoteka, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji meni u restoranu, dečiji bazen, dečiji vodeni tobogan, igralište za decu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, frizerski salon, usluga dadilje, doktor.

Plaža: Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit. Besplatan bar na plaži.

Usluga
  All Inclusive


Avio prevoz (čarter let)
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre leta. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Tačno vreme polaska će biti potvrđeno 48h pre polaska na put.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd;
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma u Bodrumu, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska;
 • Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put;
 •  Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju;
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Bodrumu do izabranog hotela, u odlasku i povratku;
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta;
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.
1. DAN

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera organizatora dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN 

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel,
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Charm Beach Hotel je udaljen oko 58 km od aerodroma u Bodrumu, oko 23 km od centra grada i oko 6 km od mesta Turgutreis. Hotel čini 9 trospratnih blokova.
Total: 605.00€ From 605.00€ /person
× 605.00€ = 605.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!