Conrad Maldives Rangali Island - Maldivi - Daleke destinacije

Conrad Maldives Rangali Island ******

Daily Tour 7/10/14 noći
Rangali Island, Rangali 20077, Maldives Conrad Maldives Rangali Island ****** Tour Guide: Conrad Maldives Rangali Island ******
Lokacija
Ekskluzivni resort se nalazi u rajskoj laguni na jugoistoku Ari atola. Aerodrom Male je udaljen oko 30 minuta leta hidroavionom, odnosno oko 20 minuta leta unutrašnjim letom i 30 minuta vožnje brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Ekskluzivni resort se nalazi u rajskoj laguni na jugoistoku Ari atola. Na glavnom ostrvu Rangalifinolhu, nalazi se ,,Spa Retreat” izgrađen na stubovima iznad vode, 5 restorana, 2 bara, bazen za plivanje sa terasom za sunčanje, ležaljke i dečiji bazen, frizer, klub za decu, prodavnice i centar za sportove na vodi. Duž 500m dugog mosta ili tradicionalnim doni čamcem, stiže se do drugog, manjeg ostrva Rangali – idealno utočište za ljubitelje mirnog odmora. Zasebna recepcija, 3 restorana, 2 bara, CD/DVD najam, zona za opuštanje sa infinity bazenom (samo za odrasle).

50 Water vila se nalazi na Rangali ostrvu, 15 Retreat Water Vila u Spa Retreat, koji je pontonom povezan sa Rangalifinolhu ostrvom, a 79 Beach vila se nalazi na glavnom ostrvu. Kupatilo, kada, odvojeni tuš, fen, bade mantil, satelitski TV, telefon, WLAN (bez doplate), CD/DVD player, iPod Dock, minibar, nespresso aparat, sef, kutak za sedenje, klima, terasa za sunčanje.
Deluxe Beach Villa (42) oko 300 m²: sa spoljašnjim kupatilom, malim bazenom u vrtu. Direktan pristup plaži.
Water Villa (28) oko 86 m²: kombinovani dnevno/spavaći prostor. Mali plunge bazen. Pristup laguni preko stepenica. Superior Water Villa (12) oko 76 m²: komforne, sa đakuzijem na otvorenom. Retreat Water Villa (14) oko 150 m² (oko 90-95 m² stambeni deo): kao Water Villa, u Rangalifinolhu Spa Retreat, na pontonu, direktno u laguni. Sa prostranim i kompletno zastakljenim kupatilom i velikom kadom. Privatna soba za spa tretmane, đakuzi. Family Water Villa (7) oko 150 m² (oko 90-95 m² stambeni deo): sa drugom spavaćom sobom za decu.

Zabava: Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu 6 puta nedeljno večernja zabava u Rangali baru.

Sport & fitness: Fitnes centar, teniski teren (osvetljenje), odbojka na plaži, jedrenje, katamaran, kajak, pedalina, snorkling, windsurfing. Uz doplatu: centar za sportove na vodi, škola ronjenja (PADI), čamac sa zastakljenim dnom, skijanje na vodi, jet ski, pecanje na pučini, banana čamac, fun tubes, jet blade i jack pack.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Polupansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

 

Conrad Maldives Rangali Island se nalazi u rajskoj laguni na jugoistoku Ari atola. Aerodrom Male je udaljen oko 30 min. leta hidroavionom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!