Constance Ephelia Seychelles 5* - Sejšeli - Daleke destinacije

Constance Ephelia Seychelles *****

Individualno putovanje 7/10/14 noći
Port Launay, Mahé, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Constance Ephelia Seychelles *****
Lokacija
Smešten je u nacionalnom parku Port Launday Marina, na severozapadnoj strani ostrva. Okružen je belim peščanim plažama u ukupnoj dužini od 1,1 km. Aerodrom Mahe je udaljen oko 25 km.
Sadržaj hotela

Hotel: resort se prostire na 120 hektara, okružen je prirodom nacionalnog parka sa brežuljcima i mangrovom šumom. Ogroman kompleks raspolaže sa 6 restorana i 5 barova.
Glavni resoran ,,Corossol” nudi internacionalne specijalitete i Live Show kitchen. A-la-carte restoran ,,Helios” nudi mediteransku kuhinju, ,,Adam&Eve” azijske specijalitete, u restoranu ,,Seselwa” se služe tradicionalni kreolski specijaliteti. Resort ima ukupno 6 bazena, lounge za dolaske i odlaske, lobi sa internetom, frizera, radnje, heliodrom.

Sobe: Ukupan broj suitova i soba je 266 i 43 vile.

Tropical Garden: oko 44m², lepo uređene. Sadržaj: kupatilo sa otvorenim tušem, tuš kabinom/WC, bade mantil, fen, papuče, bade mantil, TV, telefon, Wi-Fi, klima, ventilator, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon ili terasa. Nalaze se u južnom delu resorta sa pogledom na baštu.

Junior Suite: oko 62m², kao Tropical Garden, prostoran, ekskluzivno uređen, sa kutkom za sedenjem, sa Apple Mac Mini integrisanim DVD plejerom. Nalaze se na južnoj strani ostrva, ka moru.
Sport & zabava

Zabava: svakodnevna večernja zabava sa živom muzikom u ,,Zee Bar-u”. Dnevno shuttle do glavnog grada Victoria (uz doplatu).

Sport & fitness: fitness centar, aerobik i joga u grupi, 4 teniska terena, squash, stoni tenis, katamaran, windsurfing, kajak, snorkeling. Uz doplatu: najam bicikla, obuka za nemotorizovane sportove na vodi, individualni joga časovi, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion na bazi bogatog švedskog stola. Doručak i večera se služe u restoranima ,,Corrosol”, ,,Adam&Eve”, ,,Helios”.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Smešten je u nacionalnom parku Port Launday Marina, na severozapadnoj strani ostrva. Okružen je belim peščanim plažama u ukupnoj dužini od 1,1 km. Aerodrom Mahe je udaljen oko 25 km.
Pošaljite upit za cenu

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!