Constance Ephelia Seychelles 5* - Sejšeli - Daleke destinacije

Constance Ephelia Seychelles *****

Special Tour 7/10/14 noći
Port Launay, Mahé, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Constance Ephelia Seychelles *****
Lokacija
Smešten je u nacionalnom parku Port Launday Marina, na severozapadnoj strani ostrva. Okružen je belim peščanim plažama u ukupnoj dužini od 1,1 km. Aerodrom Mahe je udaljen oko 25 km.
Sadržaj hotela

Hotel: resort se prostire na 120 hektara, okružen je prirodom nacionalnog parka sa brežuljcima i mangrovom šumom. Ogroman kompleks raspolaže sa 6 restorana i 5 barova.
Glavni resoran ,,Corossol” nudi internacionalne specijalitete i Live Show kitchen. A-la-carte restoran ,,Helios” nudi mediteransku kuhinju, ,,Adam&Eve” azijske specijalitete, u restoranu ,,Seselwa” se služe tradicionalni kreolski specijaliteti. Resort ima ukupno 6 bazena, lounge za dolaske i odlaske, lobi sa internetom, frizera, radnje, heliodrom.

Sobe: Ukupan broj suitova i soba je 266 i 43 vile.

Tropical Garden: oko 44m², lepo uređene. Sadržaj: kupatilo sa otvorenim tušem, tuš kabinom/WC, bade mantil, fen, papuče, bade mantil, TV, telefon, Wi-Fi, klima, ventilator, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon ili terasa. Nalaze se u južnom delu resorta sa pogledom na baštu.

Junior Suite: oko 62m², kao Tropical Garden, prostoran, ekskluzivno uređen, sa kutkom za sedenjem, sa Apple Mac Mini integrisanim DVD plejerom. Nalaze se na južnoj strani ostrva, ka moru.
Sport & zabava

Zabava: svakodnevna večernja zabava sa živom muzikom u ,,Zee Bar-u”. Dnevno shuttle do glavnog grada Victoria (uz doplatu).

Sport & fitness: fitness centar, aerobik i joga u grupi, 4 teniska terena, squash, stoni tenis, katamaran, windsurfing, kajak, snorkeling. Uz doplatu: najam bicikla, obuka za nemotorizovane sportove na vodi, individualni joga časovi, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion na bazi bogatog švedskog stola. Doručak i večera se služe u restoranima ,,Corrosol”, ,,Adam&Eve”, ,,Helios”.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Smešten je u nacionalnom parku Port Launday Marina, na severozapadnoj strani ostrva. Okružen je belim peščanim plažama u ukupnoj dužini od 1,1 km. Aerodrom Mahe je udaljen oko 25 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!