Constance Lemuria Seychelles 5* - Sejšeli - Daleke destinacije

Constance Lemuria Seychelles *****

Special Tour 7/10/14 noći
Anse Kerlan Praslin Seychelles, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Constance Lemuria Seychelles *****
Lokacija
Nalazi se na severozapadu ostrva Praslin, smešten je između 3 prelepe plaže sa bujnom vegetacijom. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km.
Sadržaj hotela

Hotel: luksuzni resort, deo je lanca ,,The Leading Hotels of the World”, izgrađen je od prirodnog drveta i kamena, savršeno je uklopljen u prirodno tropsko okruženje. Resort ima glavni restoran ,,The Legend” sa internacionalnom kuhinjom sa lepim pogledom na zaliv. Tu su i dva a-la-carte restorana ,,The Beach Bar & Grill” sa svežom ribom i kreolskim specijalitetima i ,, The Sea Horse”, glavni bar, bar na bazenu, bar na plaži, lounge. Bazen se prostire na 3 nivoa, besplatan Wi-Fi internet u ,,VIP lounge-u” lounge za dolazak i odlazak sa tušem/wc, DVD/CD igre, frizer, butik, heliodrom.

Ukupan broj suit-ova je 96, 8 poll Villa, 1 Presidental Villa.

Junior Suite: oko 52m², prostrane i lepo uređene sobe. Sadržaj: kupatilo sa kadom, tuš kabinom/WC, bade mantil, fen, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, Apple Mac Mini Entertainment-systen sa iPod priključkom, klima, ventilator, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon ili terasa. Nalaze se na morskoj strani.

Senior Suite: oko 115m², kao Junior Suite, prostraniji sa odvojenim dnevno/spavaćim delom, odvojen tuš, whirpool kada u kupatilu, veliki balkon ili terasa.

Poll Villa: oko 725m² (od toga spoljašnji deo oko 500m²), opremljen kao Senior Suite, veoma ekskluzivan i luksuzan. Odvojen dnevni boravak, odvojena spavaća soba sa kupatilom, spoljni tuš, dnevni deo, čajna kuhinja, masaže, privatni bazen, velika bašta sa direktnim pristupom plaži, udaljena oko 15m od mora. Privatni batler servis.

Zabava: svakodnevna diskretna večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & fitness: fitness centar, jedrenje, surfovanje, pedalina, snorkeling, kajak, aerobik, joga, 2 teniska terena, bicikl. Uz doplatu: ronjenje, pecanje na pučini, časovi aerobika i joge, obuka za nemotorizovane sportove na vodi.

Usluga
Noćenje sa doručkom i polupansion na bazi bogatog švedskog stola. Doručak i večera se služe u glavnom i oba a-la-carte restorana.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na severozapadu ostrva Praslin, smešten je između 3 prelepe plaže sa bujnom vegetacijom. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!