Constance Moofushi Maldives - Maldivi - Daleke destinacije

Constance Moofushi Maldives *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Moofushi, Maldives Maldivi Tour Guide: Constance Moofushi Maldives *****
Lokacija
Nalazi se na ostrvu Moofushi oko 280m x 160m veličine, u Južnom Ari atolu, poznatom po svom izvanrednom podvodnom svetu. Aerodrom Male je udaljen oko 80km, oko 25 min leta hidroavionom.
Sadržaj hotela

Hotel: Novootvoreni rizort Constance Grupe u savremenom dizajnu povezuje šarm ostrva Robinsona Crusoe i visoki standard renomiranog hotelskog lanca. Plaže sa sitnim belim peskom okružuju ostrvo, a tri lagune nude izvrsne uslove za snorkling i kupanje. Za ljubitelje dobre kuhinje na raspolaganju su dva restorana: glavni restoran „Manta“, u kojem gosti imaju priliku da kroz svakodnevno menjanje ponude švedskog stola putuju kroz svet kulinarstva ovih krajeva, a-la-carte restoran „Alizee“ se uglavnom služe lagani specijaliteti sa roštilja. Gostima su na raspolaganju i 3 bara i vinski podrum, bazen sa dečijim delom, (ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i plaži), radnja, prostorija za gledanje TV-a, čitaonica, besplatan internet, bebisiter (na upit i uz doplatu) i lekarska ordinacija. Rizortu takođe pripada i deo peščane obale na kojem se uz doplatu mogu organizovati privatne večere.

Beach Villa: oko 57m2 (od toga 14m2 zauzima spoljašnji deo), zasebne vile, predstavljaju uspešan primer kombinovanja modernog stila sa prirodnim elementimasvom. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa spoljnjim tušem, odvojeni WC, fen, bade mantil, TV, telefon, CD/DVD plejer, iPod stanicu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, terasu sa mrežama za leškarenje i direktan pristup plaži.
Water Villa: oko 66m2 (od toga oko 29m2 zauzima spoljašnji deo), opremljena kao Beach Villa, dodatno sa zatvorenim klimatizovanim kupatilom, na stubovima iznad vode, terasom za sunčanje sa direktnim pristupom moru i spoljašnjim tušem.
Senior Water Villa: oko 94m2 (od toga oko 41m2 zauzima spoljašnji deo), opremljene kao Water Villa, izgađene iznad vode, prostranije, dodatno sa američkim plakarima, spoljnjim kupatilom i kadom.

Zabava: Dnevna večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & fitness: Uključeno: fitnes centar, aerobik, joga, odbojka na plaži, badminton, boćanje, stoni tenis, bilijar, windsurfing, katamaran, pedalina, kajak. Uz doplatu: fitnes kurs, kurs sportova na vodi, noćno pecanje i pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu Moofushi oko 280m x 160m veličine, u Južnom Ari atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 80km, oko 25 min leta hidroavionom. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!