Denis Private Island - Sejšeli - Daleke destinacije - Individualna putovanja

Denis Private Island *****

Special Tour 7/10/14 noći
Denis Private Island, Denis Island, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Denis Private Island *****
Lokacija
Privatno ostrvo Denis Island nalazi se samo nekoliko stepeni južno od ekvatora. Okružen je belim peščanim plažama sa bujnom palminom vegetacijom. Aerodrom Mahé je udaljen oko 95 km, oko 30 minuta leta avionom.

Sadržaj hotela

Hotel: Denis Private ostrvo je idealno mesto za izolovani i opuštajući odmor u prirodi. Otkrijte ovo malo i romantično ostrvo šetajuću kroz tropsku vegetaciju u unutrašnjosti ostrva i po prelepim plažama. Recepcija se nalazi u glavnoj zgradi, koja je napravljena u kreolskom stilu. Restoran svojim gostima nudi kreolsku i internacionalnu kuhinju. Hotel dodatno raspolaže i sa vinskim podrumom za degustaciju i privatne večere, barom, lounge-om, bibliotekom sa TV-om, internet centrom uz doplatu, butikom. Masaže u sobi (uz doplatu).

Ukupan broj soba je 26.

Beach Cottage: oko 90 m² (3), smeštene na različitim mestima u tropskom okruženju. Prostrane kućice, uređene sa puno prirodnih materijala. Sve imaju kutak za sedenje, otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, odvojeni wc, bide, bade mantil, fen, papuče, telefon, iPod® priključak, peglu, klima uređaj, ventilator na plafonu, mali frižider, aparat za kafu/čaj, malu privatnu baštu sa spoljnim tušem i veliku terasu na strani mora.

Deluxe Beach Cottage: oko 130 m² (13), kao Beach Cottage, ali veći, sa terasom za sunčanje delimično pokrivenom drvetom, dnevnim ležajem, terasom ka strani mora.

Beachfront Spa Cottage: oko 150m² (8), kao Deluxe Beach Cottage, direktno na moru sa privatnim ležaljkama i wellness paviljonom u otvorenom kupatilu.

Napomena: Na ostrvu nema telefonskog signala kao ni interneta.

Zabava: Povremena zabava u večernjim satima.

Sport & fitness: Uračunato: teniski teren, snorkling (na unutrašnjem grebenu), kajak, bilijar. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, pecanje.

Usluga
Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Privatno ostrvo Denis Island nalazi se samo nekoliko stepeni južno od ekvatora. Okružen je belim peščanim plažama sa bujnom palminom vegetacijom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!