Dusit Thani Maldives - Maldivi - Daleke destinacije

Dusit Thani Maldives *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Mudhdhoo, Maldives Maldivi Tour Guide: Dusit Thani Maldives *****
Lokacija
Nalazi se na ostrvu Mundhdoo, veličine 710 m x 340 m, koje očarava svojim peščanim plažama i lagunom koja mami da u njoj zaplivate. Transfer avionom do Dharavandhoo (oko 20 min), a zatim brzim brodom (oko 10 min). Aerodrom Male je udaljen oko 100 km.
Sadržaj hotela

Hotel:Elegantni rizort, savremenog, modernog dizajna. Restorani nude kulinarske specijalitete iz celog sveta. Restoran ,,Market‘‘ nudi internacionalna jela, Thai-restoran koji je izgrađen iznad vode servira autentične tajlandske specijalitete, a ,,Sea Grill’’, koji u ponudi ima i zastakljeni vinski podrum nudi sveže pripremljenu ribu. ,,Sand Bar’’ na bazenu prosto mami svojim osvežavajućim koktelima i laganim jelima, dok je rooftop bar ,,Sala’’ pogodan za večernje piće. Sa svojih 750 m², ovo ostrvo raspolaže jednim od najvećih infinity bazena na Maldivima. Besplatan Wi-Fi upotpunjuje ponudu ovog rizorta.

Beach Villa: oko 122 m² (od toga spoljašnji deo oko 61 m²), zasebna vila, od svetlog drveta i sa toplim bojama, uređena sa elementima azijskog stila, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV sa Bose surround sistemom, besplatan Wi-Fi, telefon, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, Nespresso aparat, aparat za čaj, frižider za vino, sef, usluge batlera, terasa sa nameštajem sa sedenje odnosno ležanje, okrenuta od vode i delimično okružena vegetacijom.
Beach Villa with Pool: oko 122m² (od toga spoljšnji deo oko 61 m²), kao Beach Villa, smeštena direktno na plaži, sa privatnim bazenom i poluotvorenim kupatilom.
Water Villa with Pool: oko 150m² (od toga spoljšnji deo oko 94 m²), kao Beach Villa with Pool, izgrađena na stubovima, uz ostrvo, sa zatvorenim kupatilom, većom terasom i privatnim bazenom, kao i dikretnim prilazom laguni.
Ocean Villa with Pool: oko 180 m² (od toga spoljašnji deo oko 111 m²), kao Water Villa with Pool, pozicionirana direktno u laguni, na drvenom deku, sa većim kupatilom i većom terasom sa dnevnim ležajem i kabanom.
Two Bedroom Family Beach Villa with Pool: oko 400 m² (od toga spoljašnji deo oko 122 m²), Beach Villa terasom povezana sa Beach Villa with Pool.

Sport & fitness: Uključeno: fitnes centar, joga u grupi (2 puta dnevno), tenis, bicikli. Uz doplatu: windsurfing, kajting, skijanje na vodi, jet-ski, jedrenje, katamaran, kajak, wakeboard, banana čamac.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu Mundhdoo, veličine 710 m x 340 m, koje očarava svojim peščanim plažama i lagunom koja mami da u njoj zaplivate.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!