Falkensteiner Hotel Sonnenalpe - Nasfeld - Zimovanje 2019 / 2020

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe ****

Special Tour 7 noći
Sonnenalpe Nassfeld 9, 9620 Hermagor, Austria Austrija Tour Guide: Falkensteiner Hotel Sonnenalpe ****
Lokacija
Ovaj ekskluzivni alpski stilski hotel nalazi se na 1500m.n.v. u raju za skijaše i zimske aktivnosti u mestu Nassfeld u neposrednoj blizini žičara i staza. Hotel odiše alpskim šarmom i stilizovanim sobama, a poseduje i 15m dugi vodeni tobogan kao i raznovrsnu kuhinju.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Comfort Room (2+0): površine do 24m², sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu. Nalaze se u glavnoj zgradi i mogu biti povezane, neke sobe imaju balkon.
Superior Room (2+1): površine do 30m², sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tušem ili kadom/WC, fen za kosu, balkon, sofu ili fotelju na razvlačenje. Nalaze se u glavnoj zgradi, neke sobe imaju pregradni zid koji deli sobu na dva dela.
Deluxe Room (2+1): površine do 32m², sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon,sofu ili fotelju na razvlačenje. Neke sobe imaju pregradni zid koji deli sobu na dva dela.
Junior Suite Room (2+1-3): površine do 40m², sobe predstavljaju kombinaciju dnevne sobe i spavaće sobe i odvojenog dela za decu sa krevetima dužine 180cm. Sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu. Nalaze se u glavnoj zgradi.
Family Room Comfort (2+1-3): površine do 50m², sobe predstavljaju kombinaciju dnevne sobe i spavaće sobe i odvojenog dela za decu sa krevetima dužine 180cm. Sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, lodju.
Family Room Superior (2+2-3): površine do 65m², porodična soba sa spavaćom sobom sa 4 kreveta ili 2 kreveta+1 krevetom i dnevnom sobom sa velikim kaučem. Sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, lodju, aparat za kafu.
Family Room Deluxe (2+ 2-3): površine do 65m², porodična soba sa spavaćom sobom sa 4 kreveta i dnevnom sobom sa velikim kaučem. Sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, lodju, aparat za kafu.

Sadržaj: Hotel poseduje: recepciju, restoran, konferencijsku salu sa modernom opremom, wellness centar, sadržaj za decu… Bez obzira da li ste uživali u pešačenju ili skijanju, svež planinski vazduh će vas zaista raspoložiti. Zbog toga smo stvorili wellness oazu za vas i vaše voljene – kako biste se opustili tokom vašeg odmora. Wellness centar zauzima površinu preko 1700m² i opremljen je sa: biosaunom, parnim kupatilom, finskom saunom, toboganom za decu, unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, Falky Spa za decu, masažama, kupkama, raznim tretmanima za lice i telo, ekskluzivnom kozmetikom Barbor & Pino, fitness salom. Wi-Fi Internet se plaća na licu mesta.

Usluga
Pun pansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
 • Smeštaj u hotelu na bazi punog pansiona;
 • slatki napici za decu u Falky-Landu;
 • korišćenje WLAN interneta u odredjenim reonima hotela;
 • besplatne zone Acquapura Spa Centra i vodenog sveta, fitness sale, bade-mantila i peškira za kupanje tokom boravka;
 • 1 boca mineralne vode prilikom dolaska.

 

CENA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
 • dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji;
 • boravišne takse za osobe starije od 17 godina – 2.6€ po osobi dnevno (plaćanje na recepciji hotela);
 • Wi – Fi internet – plaćanje na licu mesta;
 • autobuski prevoz;
 • ski pass (na upit);
 • parking (na upit) uz doplatu;
 • fakultativne izlete i individualne troškove;

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – NASFELD
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan – do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan NASFELD – BEOGRAD
Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNE NAPOMENE:
• Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
• Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu sa izuzecima nedelja na nedelju. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a kod nekih hotela i kasnije, a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Konačna uplata mora biti izvršena najkasnije 15 dana pre puta. Putnici koji ne izvrše celokupnu uplatu zaključno sa 15 dana pre polaska na put, smatraju se odustalim. Rezervaciju se tretira kao otkazana, a naplaćeni avans od 40% zadržava.
• Ako putnici otkažu putovanje iz bilo kog razloga, sami snose otkazne troškove i to:
– 30 – 14 dana pre puta = 40%
– 13 – 8 dana pre puta = 60%
– 7 – 4 dana pre puta = 80%
– 3 – 0 dana pre puta = 100%
• Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, osim ako je drugačije naglašeno. U većini hotela moguće je dodati jedan ili dva pomoćna kreveta u sobu, što utiče na komfor smeštaja. U cenovniku je na nekim mestima naglašeno: soba za 2-3, ili 2-4 osobe. Podrazumeva se da se radi o ukupnom broju osoba, računajući i decu. Dva kreveta su normalne veličine, ostali su pomoćni.
• Slike soba u brošuri i na sajtu su tu radi osnovne informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da ne mora znaćiti da će smeštaj biti u sobi sa slike.
• U manjim hotelima, apartmanskim kućama i pansionima, recepcija ne radi 24h dnevno, tako da treba stići tokom dana, a ako to nije moguće, obavezno unapred napomenuti u agenciji.
• U opisanim zimskim centrima neće biti predstavnika agencije.
• Za boravak u periodu Božičnih i Novogodišnjih praznika, u većini hotela je obavezna doplata za gala večeru. Informacija o iznosu i mestu plaćanja biće data prilikom formiranja ukupne cene aranžmana. Boravišna taksa se u većini hotela i apartmana plaća na licu mesta.
• U apartmanima je u većini slučajeva obavezna doplata za završno čišćenje. Uobičajeno je plaćanje depozita vlasniku apartmana, za slučaj eventualne štete. Depozit se na kraju boravka vraća.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
• Bezbednost na skijalištima: skijaši koji odlutaju sa pista predvidjenih za skijanje se izlažu riziku od kasne reakcije službi spasavanja u slučaju lavine. Po mogućstvu treba koristiti opremu za spasavanje kao što su biperi, koji su najlakši način za lociranje i koji omogućavaju službama da brzo reaguju.

Ovaj ekskluzivni alpski stilski hotel nalazi se na 1500m.n.v. u raju za skijaše i zimske aktivnosti u mestu Nassfeld u neposrednoj blizini žičara i staza.
Please Contact Us for Price
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!