Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia - Nasfeld - Zimovanje 2019 / 2020

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia ****

Special Tour 7 noći
Tröpolach 156, 9631, Austria Austrija Tour Guide: Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia ****
Lokacija
Hotel se nalazi na polazištu ski lifta, Carinzia je moderan hotelski resort sa raznovrsnim sadržajima i prelepim wellness centrom Aquapura Spa sa 16 različitih atrakcija, površine 2400m², dok ljubitelji skijanja mogu uživati u položaju hotela koji se nalazi direktno na stanici ski lifta Millennium Express, koji vodi do raja za skijaše-do Nassfeld-a, jednog od najboljih skijališta u Koruškoj.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Superior Room (2+1): površine do 32m² sa pogledom na grad, sobe poseduju: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa bideom ili kadom/WC, fen za kosu, balkon, internet.
Deluxe Room (2+1): površine do 32m² sa pogledom na planinu, sobe poseduju: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon, internet.
Junior Suite Village View Room (2+2): površine do 47m² sa pogledom na grad, sobe se sastoje od dnevne sobe i spavaće sobe. Suite poseduje: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa kadom ili tušem/WC, fen za kosu, balkon, internet.
Junior Suite Mountain View Room (2+2): površine do 47m² sa pogledom na planinu, sobe se sastoje od dnevne sobe i spavaće sobe. Suite poseduje: TV, telefon, sef, mini-bar, kupatilo sa kadom ili tušem/WC, fen za kosu, balkon, internet.

Sadržaj: Hotel poseduje: recepciju, restoran, loby bar, sunčanu terasu, ski-bar, konferencijsku salu sa modernom opremom, wellness centar, sadržaj za decu. Wellness centar zauzima površinu preko 2400m² i opremljen je sa: grejanim unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, saunama, whirpool-om, infrared kabinom, parnim kupatilom, solarijumom, panoramskom relax sobom, ekskluzivnom kozmetikom Barbor & Pino. Savršeni porodični odmor za najmladje uz izvrstan sadržaj sa raznim aktivnostima.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
 • Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona;
 • Wi-Fi internet;
 • besplatne zone Acquapura Spa Centra;
 • bade mantil i peškiri (uz depozit);
 • 1 boca mineralne vode prilikom dolaska.

 

CENA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
 • dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji;
 • boravišne takse za osobe starije od 17 godina – 2.6€ po osobi dnevno (plaćanje na recepciji hotela);
 • Wi – Fi internet – plaćanje na licu mesta;
 • autobuski prevoz;
 • ski pass (na upit);
 • parking – 5€ dnevno spoljašnji, 9€ dnevno garaža (plaćanje na licu mesta);
 • kućne ljubimce – 15€ dnevno (ne uključuje hranu)
 • fakultativne izlete i individualne troškove;

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – NASFELD
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan – do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan NASFELD – BEOGRAD
Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNE NAPOMENE:
• Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
• Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu sa izuzecima nedelja na nedelju. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a kod nekih hotela i kasnije, a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Konačna uplata mora biti izvršena najkasnije 15 dana pre puta. Putnici koji ne izvrše celokupnu uplatu zaključno sa 15 dana pre polaska na put, smatraju se odustalim. Rezervaciju se tretira kao otkazana, a naplaćeni avans od 40% zadržava.
• Ako putnici otkažu putovanje iz bilo kog razloga, sami snose otkazne troškove i to:
– 30 – 14 dana pre puta = 40%
– 13 – 8 dana pre puta = 60%
– 7 – 4 dana pre puta = 80%
– 3 – 0 dana pre puta = 100%
• Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, osim ako je drugačije naglašeno. U većini hotela moguće je dodati jedan ili dva pomoćna kreveta u sobu, što utiče na komfor smeštaja. U cenovniku je na nekim mestima naglašeno: soba za 2-3, ili 2-4 osobe. Podrazumeva se da se radi o ukupnom broju osoba, računajući i decu. Dva kreveta su normalne veličine, ostali su pomoćni.
• Slike soba u brošuri i na sajtu su tu radi osnovne informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da ne mora znaćiti da će smeštaj biti u sobi sa slike.
• U manjim hotelima, apartmanskim kućama i pansionima, recepcija ne radi 24h dnevno, tako da treba stići tokom dana, a ako to nije moguće, obavezno unapred napomenuti u agenciji.
• U opisanim zimskim centrima neće biti predstavnika agencije.
• Za boravak u periodu Božičnih i Novogodišnjih praznika, u većini hotela je obavezna doplata za gala večeru. Informacija o iznosu i mestu plaćanja biće data prilikom formiranja ukupne cene aranžmana. Boravišna taksa se u većini hotela i apartmana plaća na licu mesta.
• U apartmanima je u većini slučajeva obavezna doplata za završno čišćenje. Uobičajeno je plaćanje depozita vlasniku apartmana, za slučaj eventualne štete. Depozit se na kraju boravka vraća.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
• Bezbednost na skijalištima: skijaši koji odlutaju sa pista predvidjenih za skijanje se izlažu riziku od kasne reakcije službi spasavanja u slučaju lavine. Po mogućstvu treba koristiti opremu za spasavanje kao što su biperi, koji su najlakši način za lociranje i koji omogućavaju službama da brzo reaguju.

Hotel se nalazi na polazištu ski lifta, ima raznovrsne sadržaje i prelepi wellness centar Aquapura Spa sa 16 različitih atrakcija, površine 2400m².
Please Contact Us for Price
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!